Βαθμολογία

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο...

ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΒΑΡΕΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ 2013 Ο ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ, 6-1 ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Δύο διαμετρικά αντίθετα "πρόσωπα" εμφάνισε κατά το 2013 ο ΑΣ Πυργετού, που στο πρώτο μισό της χρονιάς εξασφάλισε την άνοδό του για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική αλλά η παρουσία του σ' αυτή συνοδεύτηκε μέχρι τώρα με αρνητικά αποτελέσματα στα οποία προστέθηκε η βαρειά ήττα που γνώρισε στην Νάουσα με σκορ 6-1, στον τελευταίο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Όσο και αν φαίνεται οξύμωρο, οι παίκτες του Νίκου Αργυρούλη ξεκίνησαν με καλή αγωνιστική διάθεση το παιχνίδι και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να προηγηθούν με κορυφαία στιγμή το σουτ του Βελετάνη στο 6' που έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι αλλά στο 20' δέχθηκαν το πρώτο "πλήγμα" όταν ο Μπενίσκος από κοντά εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του Αγριόδημου σε σουτ του Κεφαλά και άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο και σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών ανέβασαν τον δείκτη σε 4-0, χάρις στα τέρματα των Γασπαράτου (26' κεφαλιά) και Μπενίσκου (31' κεφαλιά και 41' σουτ), δίνοντας πρόωρο τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενουμένων για κάτι καλό. Με την έναρξη της επανάληψης (52'), ο Γασπαράτος αιφνιδίασε από μεγάλη απόσταση τον Αγριόδημο γράφοντας το 5-0, ενώ στο 75' ο Βελετάνης σημείωσε με ωραίο σουτ εκτός περιοχής το γκολ της τιμής για τους Πυργετινούς.Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε στο 88' και πάλι από τον Γασπαράτο με κεφαλιά.

Δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα για την διεύθυνση του αγώνα ο Εδεσσαίος διαιτητής Κώστας Σιδηρόπουλος που είχε ως βοηθούς τους Γιαννιτσιώτες αδελφούς Χρήστο και Νίκο Δεμερτζή. Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν στο 83' οι Τασιώνας και Γκαραλιάκος που διαπληκτίσθηκαν.

ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Κύρου, Παπατάνος, Αργυρίου (60' Ζούρκος), Πέϊκος, Μουσικάκης (60' Τασιώνας), Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης, Κεφαλάς (36' Μουρίκι), Μπενίσκος, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος.

ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Νίκος Αργυρούλης): Αγριόδημος, Ψωμολιάς, Πίρε (46' Γκαραλιάκος), Περήφανος, Μαντζαφούλης, Καψιώχας, Διβανές, Αργύρης, Πότσης, Βελετάνης, Καρκαντάς.