Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Νεάπολη

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν Ηρακλής Λάρισας και Σμόλικας Φαλάνης, στο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Φουσίκα, που έκανε το 1-0 στο 33’ με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή και κατάφεραν μάλιστα με αυτό το σκορ να παν στα αποδυτήρια, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν, με εξαίρεση ένα σουτ του Μπαρούτα στο 44’ το οποίο απέκρουσε ο Μαγαζιώτης.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Σμόλικα, κατάφεραν να κάνουν το 1-1, από πολύ νωρίς, καθώς στο 47’ ο Μπαρούτας νίκησε τον Μαγαζιώτη και ισοφάρισε. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές και το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο 57ο λεπτό του παιχνιδιού, ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Μέκρας τραυματίστηκε όταν χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να έρθει ασθενοφόρο και να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει προληπτικά το βράδυ της Κυριακής. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Σμόλικα, εύχονται στον ποδοσφαιριστής περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Σουρλαντζής-Γιάννης Πλιάτσικας): Μαγαζιώτης, Μπάρδας, Βάσσος(88’ Κασνακούδης), Μέκρας(57’ Μούτσα λ.τ.), Ντελόπουλος, Τσέλιγκας, Μπέης, Κουρούμαλος(75’ Θεοδώρου), Φιλίππου, Φουσίκας, Τριανταφυλλόπουλος.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Κουσιάς, Κουκούλης, Νεστορίδης, Αντωνίου, Δολιάνης, Κολοβός, Τανάγιας Χρ.(65’ Ρούμπος), Πατσής(70’ Τσιρόπουλος), Λιάκος(60’ Κόκρας), Δάσσιος, Μπαρούτας.