Βαθμολογία

Από πεντάρα σε πεντάρα το Βλαχογιάννι

Νίκη με σκορ 5-1 κατάφερε να πάρει η Δόξα Βλαχογιαννίου, απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου, στην τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο της Α’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, ήταν σε εξαιρετική ημέρα και κατάφεραν να πάρουν ακόμα μια νίκη με μεγάλο σκορ, αποδεικνύοντας ότι τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Αρχικά, το σκορ για την ομάδα του Βλαχογιαννίου, άνοιξε ο Γκουρομπίνος, που έκανε το 1-0 μετά από ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, σε σουτ του Λιόλιου. Το 2-0, σημείωσε ο Τασιούλης, μετά από έξυπνη πάσα του Κοντοθανάση, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προσωπική υπόθεση του Λιόλιου, που πέτυχε τρία γκολ και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του Βλαχογιαννίου, σκόραρε στο 60ο και το 70ο λεπτό, ενώ συμπλήρωσε και χατ τρικ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν πρόσκαιρα σε 4-1.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Αθανασούλης, Καρατζιόλης, Ιωαννίδης(75’ Σγουραλής), Μίσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης(70’ Αναγνώστου), Φαρμάκας(77’ Φακίτσας), Τασιούλης, Γκουρομπίνος.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Γαρυφαλλόπουλος(25’ Ασίκογλου λ.τ.), Μάρκου(80’ Ιορδανίδης), Μωραΐτης, Καπετάνιος, Βιλανάκης, Τζαλαμπύρας, Ανδρώνης, Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Χριστοδούλου Στ.(75’ Χριστοδούλου Ρ.).