Βαθμολογία

Άτυχος ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (3-2)

Ιδιωτική ανταπόκριση

Ο Οικονόμος δεν συνέχισε την πολύ καλή παράδοση που είχε ως τώρα στις εκτός έδρας εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σημειώνοντας ουσιαστικά την 1η του ήττα μετά από 11 αγωνιστικές (έχει άλλη μια εντός έδρας ήττα από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού και μια ισοπαλία με τον Καμπανιακό εκτός), χάνοντας στην αναμέτρηση από το Κορδελιό με σκορ 3-2.

Το συγκρότημα της Τσαριτσάνης ήταν γενικά καλό και προσπάθησε αρκετά στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, στάθηκε όμως άτυχο καθώς δέχθηκε 3 γκολ από ισάριθμα φάουλ (απευθείας εκτελέσεις), από τα οποία το δεύτερο και τρίτο φάουλ αμφισβητήθηκαν έντονα από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, ως ανύπαρκτα.

Οι «Πράσινοι» προηγήθηκαν 2 φορές στο σκορ, προσπαθώντας μετά και τη δεύτερη ισοφάριση να πάρουν το τρίποντο, κάτι για το οποίο πάλεψαν σκληρά αφού πρώτα πίστεψαν στις δυνατότητές τους.

Το 0-1 σημείωσε με προβολή ο Κωστούλας στο 31΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου και γυριστή κεφαλιά του Γκουντρουμπή, που έφερε σε θέση βολής τον φορ της Τσαριτσάνης. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) στο 34΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Κότσαρη.

Ο Οικονόμος πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ στο 55΄ (1-2) με γκολ που σημείωσε ο Σκλάβος από δική του ατομική ενέργεια. Στο 85΄ ο Καρχαλίδης με απευθείας χτύπημα φάουλ έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το νικητήριο γκολ στο 90+2΄ με τρίτο απευθείας φάουλ που εκτέλεσε επιτυχώς ο Κότσαρης (σκόρερ και του πρώτου τέρματος).

Οι παίχτες του Κ. Κατσάρα απείλησαν ακόμη για γκολ στο 10΄ με τον Γκουντρουμπή, στο 18΄ με τον Κουρδή και στο 65΄ με τον Χάμο. Οι γηπεδούχοι από το 75΄ αγωνίσθηκαν με 10 παίχτες, μετά τον τραυματισμό του Βασιλείου και ενώ η ομάδα είχε πραγματοποιήσει και τις 3 αλλαγές. 

Διαιτητές της συνάντησης ήταν ο κ Τσαλουχίδης, Ναλμπάντης και Νικηφορίδης του συνδέσμου Κιλκίς.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Θ. Βυρτζαμάνης): Αθανασίου, Νικολαϊδης (32΄ Σίμος), Αντωνιάδης, Βασιλείου, Κομνινάκης, Μπελής (60΄ Γιαννιώτης), Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος (35΄ Βιλανάκης Α.), Κότσαρης, Βιλανάκης Κ., Καραχαλίδης

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Παπαγεωργίου, Πρικάκης, Καλπίας, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης (76΄ Κουλτσιάκης), Σκλάβος, Κωστούλας, Χάμος, Γκουντρουμπής.