Βαθμολογία

Πετούσε ο Αετός Μακρυχωρίου

Νίκη με σκορ 4-0 κατάφερε να πάρει ο Αετός Μακρυχωρίου, απέναντι στον Π.Ο.Ε., που συνεχίζει τελικά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, αλλά κάνει έκκληση στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Ελασσόνας, να στηρίξουν την ομάδα.

Η ομάδα του Μακρυχωρίου, ήταν καταιγιστική από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ενώ μόλις στο 5ο λεπτό έχασε πέναλτι με τον Νικούλι. Από εκεί και πέρα και μέχρι το 15’ οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερα δοκάρια, τρία με τον Κανάκη και ένα με τον Νικούλι, πράγμα που αποδεικνύει πως το σκορ θα μπορούσε να είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.

Τελικά, στο 25’ το Μακρυχώρι, κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να κάνει το 1-0 με τον Νικούλι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, όταν στο 35’ ο Τέας τον έβγαλε σε θέση βολής κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Τέα να αυξάνει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 53ο λεπτό, ενώ στο 67’ ο Κανάκης με σέντρα βρήκε τον Κυρίτση, που με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-0.

Αετός Μακρυχωρίου(Γιώργος Καμάκας): Πουτσιάκας, Γραβάνης, Τζίκα, Τζαμπάς(70’ Γεωργόπουλος), Χρόνης, Γκίκος, Κανάκης, Μπουζώνας, Κυρίτσης, Τέας(55’ Θεμελής), Νικούλι(55’ Παπαδημητρίου).

Π.Ο.Ε.(Θοδωρής Στεργιάδης): Γκουτζουρέλας, Βαρνάς Ν., Καλύβας(50’ Καραμάνος), Περτζόνι, Κοντοτάσιος(70’ Ντούφας), Κουτσογιάννης, Ζυγογιώργος, Σισμανίδης(60’ Χαϊκάλης), Πρέγκα, Αθανασέλος, Βαρνάς Σ.