Βαθμολογία

Πάλεψε ηρωικά μέχρι τέλους, αλλά έχασε…

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 στην έδρα της από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, από την αρχή σχεδόν, το Καλοχώρι πίεζε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Είχε αρκετές καλές φάσεις, έμπαινε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν έβρισκε δίχτυα. Μεγαλύτερη φάση λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, έγινε στο 40’ από τον Φιλοκτήτη με πολύ δυνατό σουτ από τον Κοιλούκο, όπου απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Μαρδάνης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχε πολλά σφυρίγματα για δυνατές μονομαχίες και φάουλ που ήταν υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, το Καλοχώρι συνέχισε να πιέζει, ανέβηκαν όμως οι φιλοξενούμενοι με αποτέλεσμα στο 65’ από πάσα του Κορδαλή, έπιασε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Δαλαμπύρας και έτσι έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, προσπαθούσε το Καλοχώρι να ισοφαρίσει, είχε και κάποιες ευκαιρίες τις οποίες δεν τις αξιοποίησε, έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις και στο 93’ όπου βγήκε ο τερματοφύλακας Μαρδάνης και με απουσία της άμυνας ο Δαλαμπύρας με ωραία προσωπική ενέργεια έκανε το 0-2.

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Μαρδάνης, Καραϊσκος (80’ Λίτσιος), Κοτρώνης, Έξαρχος, Σαϊτης, Σπυρόπουλος, Σαμπάνης, Μούμος (82’ Λύταινας), Λιούσκας, Καπετάνι (70’ Λούγκος), Μάρκου.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Γεωργούλας, Παπαηλίας, Σελήνης, Κατσάνος, Πενίκης, Κοιλούκος, Πλατσάς, Σενκάι (80’ Γκουντάρας), Κορδαλής, Δαλαμπύρας, Λάιος (90’ Ντούμος).

Οι φίλαθλοι της τοπικής ομάδας περιμένουν να γίνει η κερκίδα στο γήπεδο Καλοχωρίου...

Ο πιο φανατικός φίλαθλος του Καλοχωρίου και παλιός παίκτης της ομάδας Στραβέλας Ιωάννης (Ζιάς)

Ο Παράφορος Θεόδωρος (ταμίας) και ο Σαϊτης Νικόλαος (Γεν. Γραμματέας) της Αναγέννησης Καλοχωρίου