Βαθμολογία

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Νίκαια

Νίκη με σκορ 1-4 κατάφερε να πάρει η Νίκαια μέσα στο Αργυροπούλι και να διατηρηθεί έτσι στις πρώτες θέσεις, στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, δεν ήταν καλό και δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. Από εκεί και πέρα, όμως, στο δεύτερο μέρος άρχισε ο χορός των γκολ. Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν πρώτοι το σκορ, στο 47’ με κεφαλιά του Τσιάγκου και έκαναν το 1-0.

Η Νίκαια όμως, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να γυρίσει το παιχνίδι. Έτσι, στο 62’ ο Σβερκούλης έκανε το 1-1 για να έρθει ο Γαρυφαλλόπουλος, δέκα λεπτά αργότερα και να κάνει την ανατροπή για την Νίκαια, σκοράροντας και βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 1-2.

Ο Χριστοδούλου, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3 στο 78’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει ο ίδιος και το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Γεωργόπουλος στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος, Γκατζούλης(80’ Κόκκορας), Γκιόζι(70’ Μπούρας), Μεσημέρης, Μάρκος, Τσιάγκος, Τσούτσας(75’ Μπίγκας), Χατζής, Μπαξεβάνος, Σκούπρας, Σουλιώτης.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Καραμπούζης, Χονδρονάσιος, Ακρίβος, Ανδρέου, Μπακαρτζής, Σιαμαντούρας(60’ Στατήρης), Σβερκούλης, Γαρυφαλλόπουλος, Νούσιος(46’ Χριστοδούλου).