Βαθμολογία

Ο Ηρακλής Χάλκης πήρε το ντέρμπι

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Ηρακλής Χάλκης, στο παιχνίδι του απέναντι στο Αβέρωφ, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία και να κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Χάλκης, κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα και να κάνουν το 1-0 που τους έδωσε το τρίποντο της νίκης, στο 83ο λεπτό, όταν ο Γιάννης Τσιλιάκος, δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα καρφώθηκε στο παραθυράκι.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι, εκφράζουν τα παράπονά τους, για την διαιτησία, καθώς όπως λένε, ο διαιτητής ακύρωσε κανονικό δικό τους γκολ, στο 73’ ως οφσάιντ, ενώ θεωρούν ότι και το γκολ που δέχτηκαν ήταν οφσάιντ. Τέλος, να σημειωθεί, ότι το Αβέρωφ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σ. Περδίκης, ενώ έχασε και πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καφφέ.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Αθανασόπουλος, Αλμυρούλης, Τσίρκας, Βογιατζής Σ., Καφφές, Παπαδημητρίου, Βογιατζής Χρ., Κουσιώρας Ν., Τσιλιάκος Γ.(85’ Θυμάκης), Τσιλιάκος Αγγ.(20’ Τζατζάκης λ.τ.), Ρέψης(25’ Δημόπουλος λ.τ.)

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Κλεισιάρης, Καφφές, Μιχαήλ(85’ Μπάρδας Β.), Περδίκης Σ., Περδίκης Ν., Βαΐτσης, Μπάρδας Κ., Τσιρβούλης(75’ Μητρακούλης), Ελευθέρογλου Γ., Ταρταμπούκας.