Βαθμολογία

Στο τελευταίο λεπτό έχασε τον βαθμό ο Μαχητής

Κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή και λίγο πριν ο διαιτητής του αγώνα, σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού, ο Μαχητής Τερψιθέας δέχτηκε το μοιραίο γκολ, που τον οδήγησε στην ήττα, με σκορ 2-3, από την ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού, μέσα στο γήπεδο της Τερψιθέας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14’ με τον Ζαχαράκη. Παρ’ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Σταυροθεόδωρου, κατάφεραν να απαντήσουν στο 38’ με τον Κυριάκο, που ισοφάρισε σε 1-1.

Η χαρά όμως για την ομάδα του Νομού μας, δεν κράτησε πολύ καθώς δύο λεπτά μετά την ισοφάριση, ο Ζαχαράκης, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Δομοκού, κάνοντας το 1-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα γκολ σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, πράγμα που έδωσε μια δραματική τροπή στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, ο Μαλάκος ισοφάρισε και δεύτερη φορά για την ομάδα της Τερψιθέας στο 87ο λεπτό και εκεί που άρχισαν να φαίνονται οι ελπίδες, τουλάχιστον για τον βαθμό της ισοπαλίας, στο 90’ ο Φραταράκου πέτυχε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 για την ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού.