Βαθμολογία

Στράντζαλης:«Το καλύτερό μας πρώτο ημίχρονο»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα που πήραμε σήμερα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο, εντός και εκτός έδρας. Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι η ομάδα της Καστοριάς θα έφτανε σε απόσταση αναπνοής αν κέρδιζε σήμερα, γι’ αυτό και θέλαμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δείξαμε ποιότητα, αγωνιστικό πάθος, καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 και να κάνουμε ένα κοντρόλ παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός μας έπεσε σε ένα σημείο του παιχνιδιού. Αν εξαιρέσω τη φάση του δοκαριού και τη φάση που δημιουργήθηκε από δική μας αδράνεια, δεν θεωρώ ότι κινδυνεύσαμε. Καλές γιορτές, καλή συνέχεια στην Καστοριά, εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Γιώργος Στράντζαλης αμέσως μετά από το τέλος του νικηφόρου αγώνα στην Καστοριά και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Πως είδατε την ομάδα της Καστοριάς;

«Για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται σημαίνει ότι αξίζει και έχει συνέχεια στο πρωτάθλημα. Έχει κίνητρο, έχει πολλά νέα παιδιά και κάποια στιγμή αυτές οι ομάδες – που κάποτε ήταν στην Α’ Εθνική – καλό είναι μέσα από τους τοπικούς παράγοντες να προσπαθήσουν να δώσουν μια άλλη αξία στο ποδόσφαιρο».

-Θύμιζε ο σημερινός αγώνας ένα ντέρμπι από τα παλιά;

«Στο πρώτο ημίχρονο όχι. Στο δεύτερο που βρήκε ρυθμό η Καστοριά, έγινε καλύτερο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο υπερείχαμε ολοκληρωτικά εμείς»¨.

-Μετά και από το σημερινό αποτέλεσμα είναι πλέον ανοιχτός ο δρόμος για την άνοδο;

«Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Η άνοδος θα έρθει όταν πρέπει. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, μαζεύουμε τα θετικά και τα αρνητικά, δουλεύουμε πάνω σε αυτά όλη την εβδομάδα κι έχουμε συνέχεια. Το επόμενο ματς είναι στην Κοζάνη για τον θεσμό του Κυπέλλου, που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα».