Βαθμολογία

Διγκόζης: «Σημειώσαμε μια επαγγελματική νίκη»

Στη συνέντευξη δεν προσήλθε ο Κώστας Σταματίου τεχνικός της Αναγγένησης Γιανιτσών λόγω προσωπικού προβλήματος.

Διονύσης Γρηγορόπουλος: Μας γύρισε την πλάτη η τύχη σήμερα. Ο Τύρναβος διαθέτει το «πακέτο» με πρόεδρο κύριο , οργανωμένη ομάδα και πολύ καλό προπονητή.  Ο Τύρναβος είχε την υπεροχή αλλά δεν μας απείλησε. Από ένα λάθος βρήκε την ευκαιρία και προηγήθηκε. Δεν καταφέραμε δυστυχώς να ισοφαρίσουμε παρόλο που είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες και είχαμε καλύτερη εικόνα στο β΄ημίχρονο. Αυτήν την εβδομάδα είχαμε τα προβλήματα με την φυγή δύο ποδοσφαιριστών αλλά παρόλα αυτά  τα παιδιά έδειξαν πάθος και  δύναμη στο παιχνίδι τους. Πρέπει να αφυπνιστούμε και να ενισχυθούμε για να αλλάξει η κατάσταση. Καλή Χρονιά και καλή συνέχεια στον Τύρναβο.

Άγγελος Διγκόζης: Σημειώσαμε μια επαγγελματική νίκη σήμερα. Η οποία μας έχει φέρει σε θέση να λέμε ότι ν είμαστε κοντά να πετύχουμε το στόχο μας την παραμονή στην κατηγορία. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας ακολουθεί σε όλα τα ματς είτε εντός είτε εκτός και να του ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έπαιξαν δύο νέα παιδιά ο Πρίφτη και ο Καραγιάννης που τα πήγαν πολύ καλά και είναι δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Θα παρακαλούσα τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν να είναι προσεκτικοί και να μην έρχονται για προπόνηση με τα πάνινα παπούτσια και να ενδιαφέρονται μόνο για το πότε θα πάρουν ρεπό και πότε θα πληρωθούν.

Χαρμάνας Άγγελος: Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Δεν μπήκαμε καλά στο ματς αλλά βελτιωθήκαμε και δεν πήραμε αυτό που θέλαμε παρόλο που παλέψαμε το ματς.

Ηλίας Καραγιάννης: Κάναμε μια επαγγελματική νίκη σήμερα απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Κοιτάμε τη συνέχεια και να έχετε Καλές Γιορτές.