Βαθμολογία

Η «αναγέννηση» ήρθε από τον Γεωργίου!

Με γκολ του Άκη Γεωργίου (ήταν ο καλύτερος παίκτης) στο πρώτο ημίχρονο, ο Τύρναβος πήρε μια σημαντική νίκη στο στάδιο Αλκαζάρ κερδίζοντας την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 1-0. Η ομάδα της Λάρισας έφτασε τους 20 βαθμούς και θα κάνει… καλά Χριστούγεννα! Το αποτέλεσμα είναι φυσικά δίκαιο, αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν μαχητικοί.

Πως αγωνίστηκε

Ο Τύρναβος ξεκίνησε με τον Πρίφτη κάτω από τα δοκάρια όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι. Στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά, Κουρτεσιώτης, Τέλλος, Όμο και Νταντίδης. Στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ Ροντρίγκο και Βαγγελή. Αριστερά Γεωργίου, δεξιά Καραγιάννης (πρώτη του συμμετοχή). Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντε Πάολα ο Κάρλος Αντρέ.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος

Ο Τύρναβος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και μάλιστα στα πρώτα λεπτά δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες με τον Γεωργίου ως κύριο εκφραστή. Στη συνέχεια όμως η Αναγέννηση Γιαννιτσών ανέβασε στροφές και απείλησε την εστία του Πρίφτη.

Λίγες φάσεις στο δεύτερο μέρος

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν αντίστοιχος του πρώτου. Μάλιστα οι φάσεις ήταν μετρημένες με τον Τύρναβο να έχει μια υπεροχή χωρίς όμως να μπορεί πετύχει κάποιο ακόμη γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

11’ Πρώτη φάση για τον Τύρναβο. Ο Γεωργίου έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

13’ Νέο σουτ του Γεωργίου ξανά, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

28’ Ο Όμο σέντραρε από αριστερά και ο Γεωργίου με ωραίο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Τύρναβο (1-0).

33’ Διπλή ευκαιρία η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Μπαξεβάνος έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα να διώχνει και στην συνέχεια ο Μοσχάκης νέο σουτ με τον Πρίφτη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

34’ Ο Ντε Πάολα έκανε το σουτ, απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

48’ Σουτ του Μπαξεβάνου, η μπάλα πάνω από την εστία του Πρίφτη.

51’ Σέντρα του Ντε Πάολα και ο Κουρούπης απομάκρυνε τον κίνδυνο.

53’ Συρτό σουτ του Γεωργίου, ο τερματοφύλακας μπλοκάρει εύκολα.

72’ Σουτ ο Γεωργίου, από καλή θέση η μπάλα ελάχιστα άουτ.

79’ Σέντρα του Κάρλος Αντρέ από αριστερά, ο Σκούπρας με δυνατό σουτ δεν καταφέρνει να στείλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού κόντραρε σε σώμα αμυντικού της Αναγέννησης.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Καραγιάννης (62’ Μάγγος), Γεωργίου (89’ Πούτας), Τέλλος, Βαγγελή, Κουρτεσιώτης, Νταντίδης, Ροντρίγκο, Κάρλος Αντρέ, Όμο, Ντε Πάολα (78’ Σκούπρας).

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Κώστας Σταματίου): Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Νεμάμια, Κουρούπης, Ιβανίδης, Παλάσκας, Μπαξεβάνος, Χαρμάνας (46’ Αναστασίου), Μοσχάκης, Καράμπελας, Λαμπάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βράκας, Πασχαλίδης, Ρουμπής (Εύβοιας).