Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Ικανοποιητικά τα αποτελέσματα της σχολής διαιτησίας

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΕΔ/ΕΠΣΛ από τα αποτελέσματα των εξετάσεων της σχολής διαιτησίας που πραγματοποιήθηκαν στο «Larissa Sport Center» με εξεταστή το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Θανάση Μπριάκο.

Πιο συγκεκριμένα από τους 34 εξεταζόμενους πέρασαν επιτυχώς οι 32 ως δόκιμοι διαιτητές εκ πρώτης αφού θα ονομαστούν διαιτητές και θα παραλάβουν τα διπλώματα τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και αφού διευθύνουν τρεις τουλάχιστον αγώνες.

Οι επιτυχόντες είναι οι Ν. Αρβανίτης, Δ. Αρσένης, Γ. Βαφειάδης, Ε. Γκανάτσιου, Γ. Καλαϊτζαντωνάκης, Β. Καλέμης, Θ. Καλορογιάννης, Β. Κοντοτάσιος, Αδ. Κουκούλης, Μ. Λάκης, Ε. Λανάρα, Π. Μητσάκης, Θ. Μπάρκας, Κ. Μπέλτσιος, Γ. Μπόλος, Ν. Παλαμίδας, Κ. Παπαδούλης, Απ. Παράσχος, Δ. Παραφέστας, Β. Παστάκας, Π. Πώχος, Ρ. Ρομάι, Ι. Ρούπελας, Ντ. Σαγιαμίτ, Β. Σπανούλης, Κ. Στεργιακούλης, Αθ. Τέγος, Δ. Τέγος, Χρ. Τόλη, Ι. Τράντας, Στ. Τσιαπλές και Ι. Τσιρογιάννης.

Εκπαιδευτές της σχολής διαιτησίας που διήρκησε περίπου 40 ημέρες ήταν οι κ. Νίτσας, Γιαννακόπουλος (Λάρισας) και Κρίκης (Τρικάλων)

«Ήταν η μικρότερη ηλικιακά σχολή αφού οι μαθητές που την παρακολούθησαν ήταν από 16 έως 25 ετών. Είναι παιδιά που έχουν μέλλον μπροστά τους αφού σύμφωνα με τις επιταγές της ΟΥΕΦΑ ένας διαιτητής μπορεί να γίνει διεθνής μάξιμουμ στα 32 του χρόνια» επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ Στέλιος Νίτσας και πρόσθεσε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα, αλλά και από το επίπεδο των παιδιών που από τη νέα χρονιά θα κληθούν να διευθύνουν αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το «Larissa Sport Center» για την παραχώρηση της αίθουσας και την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχε σε ό,τι ζητήσαμε».

Πηγή: Ελευθερία
Του Άρη Γκουτρουμάνη