Βαθμολογία

Μέχρι τη Δευτέρα στη Λάρισα ο Σάββας Ξηρός

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η μεταφορά του Σάββα Ξηρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου θα νοσηλευτεί για έναν μήνα, με βάση την απόφαση του Α' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, που διέταξε 30ήμερη διακοπή έκτισης της ποινής του.

Το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα επιλέχτηκε για να υπάρξει η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα τόσο τα προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει από τους γιατρούς της Οφθαλμολογικής Κλινικής, όσο και η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο γιατρός που τον παρακολουθεί για τη συγκεκριμένη ασθένεια είναι καθηγητής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές χθες, η διακομιδή του καταδικασμένου για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Σ. Ξηρού είχε προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Αρμόδιες πηγές, ωστόσο, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο αυτή να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, σε χρόνο που θα είναι γνωστός σε ελάχιστους ανθρώπους, για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: EΘΝΟΣ