Βαθμολογία

Λύνεται σιγά σιγά το μυστήριο

Πρόωρα έληξε η συνεργασία του Σταμάτη Γονίδη με την Έλλη Κοκκίνου και την Στέλλα Καλλή στην Ιερά Οδό. Πέντε μέρες μετά την έναρξη του σχήματος, και μόλις δύο ζωντανών εμφανίσεών τους, οι τρεις τραγουδιστές δεν θα κάνουν γιορτές μαζί. Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος ο επιχειρηματίας (μέσω πολύ έμπιστου προσώπου) ενημέρωσε τους καλλιτέχνες τηλεφωνικά για το κλείσιμο του σχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο αιχμής ήταν οι λιγοστές κρατήσεις που είχε το νυχτερινό κέντρο λίγες μέρες πριν τις γιορτές.

Ο επιχειρηματίας δεν άντεχε να ρισκάρει και να βρεθεί με ζημία κι έτσι αποφάσισε να λήξει την συνεργασία με τον Σταμάτη Γονίδη, την Έλλη Κοκκίνου και την Στέλλα Καλλή. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν σίγουρα τραπέζια για τις γιορτές, τότε το μαγαζί θα "έμπαινε μέσα" και  εκείνος θα έπρεπε να πληρώσει τα νυχτοκάματα αλλά δεν θα υπήρχε έσοδο, παρά μόνο ζημιά.

Εγώ επικοινώνησα και με καλλιτέχνες και άτομα που δούλευαν σ αυτό το σχήμα και την αλήθεια και τον λόγο δε την γνώριζαν στο 100%. Πάντως όπως σας είπα και χθες το βράδυ το σενάριο ότι ο Σταμάτης Γονίδης είπε όχι σε μείωση αποδοχών απομακρύνεται. Αυτό για να λέμε τα σωστά και να μην χρησιμοποιούμε μόνο πληροφορίες από την μια πλευρά. Όλα δείχνουν ότι το σχήμα δε μπορούσε να τσουλήσει και τα μεροκάματα ήταν υψηλά που δε μπορούσε ο Ηλίας Μαρασούλης να ανταποκριθεί!

Πηγή: newspistol.com