Βαθμολογία

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες επέκτεινε τη συνεργασία του με την Λίβερπουλ, δίχως η αγγλική ομάδα να αποκαλύπτει την χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ενώ ο ίδιος δήλωσε "περήφανος" και "ευχαριστημένος" για το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Άνφιλντ.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο το νέο του συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι το 2018. "Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα να μείνω στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια. Διαθέτουμε μερικούς σπουδαίες παίκτες και η ομάδα ανεβαίνει και βελτιώνεται όσο περνά ο καιρός. Πιστεύω, μπορούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας κατακτώντας τρόπαια και παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο με την Λίβερπουλ.

Στόχος μου είναι φτάσουμε εκεί στο συντομότερο δυνατό. Χωρίς αμφιβολία η υποστήριξη που έχω λάβει από τους οπαδούς της Λίβερπουλ επηρέασε την απόφαση μου. Είμαι πολύ περήφανος που τους εκπροσωπώ και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όποτε φοράω την φανέλα της ομάδας.

Έχουμε μία ξεχωριστή σχέση. Με αγαπούν και τους ανταποδίδω. Θα κάνω πάντα το καλύτερο για αυτούς και ελπίζω να ζήσουμε επιτυχίες όλοι μαζί", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουίς Σουάρες μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του νέου συμβολαίου του.

Ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις εμφανίστηκε και ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς. "Ο Λουίς είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης και ήταν καθοριστικό για τους στόχους που θέτουμε η ανανέωση του συμβολαίου του.

Το πιο σημαντικό είναι πως βρίσκεται στο 26ο έτος της ηλικίας του. Τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά του και ξέρουμε από τώρα πως θα τον δούμε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο με τη φανέλα της Λίβερπουλ".