Βαθμολογία

Μίλαν: Παραμένει αντιπρόεδρος ο Γκαλιάνι

Τη θέση στην οποία βρίσκεται επί 28 χρόνια κρατάει τελικά ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ροσονέρι»

Ως ένας εκ των ανθρώπων που «χάραξαν» το όνομά τους στην σύγχρονη ιστορία της Μίλαν, ο Γκαλιάνι υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του και μετά την ανάληψη των ηνίων από την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ωστόσο, κάποιες μεταξύ τους διαφορές τον οδήγησαν λίγο πριν την παραίτηση, την οποία δεν υπέβαλε τελικά, διατηρώντας τα σκήπτρα του αντιπρόεδρου.

«Το τεχνικό και αθλητικό κομμάτι παραμένει στον έλεγχο του Αντριάνο Γκαλιάνι, αντιπρόεδρο του συλλόγου και πρόεδρο του τεχνικού και αθλητικού κομματιού. Το επιχειρηματικό κομμάτι του συλλόγου, που δεν επηρεάζει και δεν επηρεάζεται από το πρώτο, αναλαμβάνει η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι.

Ο Πάολο Μπερλουσκόνι αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου στο επιχειρηματικό κομμάτι και επιβεβαιώνεται η εκλογή των μελών του ΔΣ της ομάδας: Κανατέλι, Κανταμέσα, Κεφαλιέλο, Φοσκάλε και Μαρκέζι», αναφέρει η ανακοίνωση της Μίλαν.