Βαθμολογία

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο σεμινάριο ποδοσφαίρου

Ξεκίνησαν οι εργασίες του τριήμερου σεμιναρίου ποδοσφαίρου, που πραγματοποιείται στην Λάρισα, από την ημέρα της Πέμπτης, μέχρι και το Σάββατο. Το σεμινάριο αυτό, διεξάγεται στην αίθουσα σεμιναρίων του ξενοδοχείου Imperial, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Συνδέσμου Προπονητών και του Συνδέσμου Διαιτητών του Νομού Λάρισας.

Κατά την πρώτη μέρα έναρξης των εργασιών του σεμιναρίου, στο ξενοδοχείο Imperial, βρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού Λάρισας, κύριος Ζήσης Γρηγορίου, ο οποίο καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Μάλιστα, μιας και η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, ήταν αφιερωμένη καθαρά στο κομμάτι της διαιτησίας, ο κύριος Γρηγορίου αναφέρθηκε και στο έργο που παρήγαγε η τελευταία σχολή διαιτησίας που έγινε στην Λάρισα.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα μιλήσει η διατροφολόγος κυρία Ελένη Περπελέ, ενώ η πρώτη μέρα εργασιών, θα κλείσει με σεμινάριο διαιτησίας ποδοσφαίρου με ομιλητές τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ.κ. Αθ. Μπριάκο και Δ. Καλύβα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές καθώς επίσης και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται τις υπόλοιπες ημέρες, να παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον τις εργασίες του σεμιναρίου.