Βαθμολογία

Κορυφαίο κοσμικό γεγονός για το Νομό η Σαββατιάτικη χοροεσπερίδα

Μεγάλο κοσμικό γεγονός για το Νομό Λάρισας, θα αποτελέσει η Σαββατιάτικη γιορταστική εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, που από τους οργανωτές ονομάστηκε για άλλη μια χρονιά, «Γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» του Νομού, αφού σ΄ αυτή συμμετέχουν σαν συνδιοργανωτές οι Σύνδεσμοι Διαιτητών, Προπονητών και Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας, ενώ η όλη εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η «Γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» θα γίνει στο κοσμικό κέντρο "PALADIUM" και θα ξεκινήσει στις 9.30΄ το βράδυ. Από τους διοργανωτές έχουν κληθεί και αναμένεται να παραστούν, οι Αρχές (Θρησκευτικές,πολιτικές, στρατιωτικές, αθλητικές) του Νομού μας, ενώ προσκλήσεις στάλθηκαν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, στα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, σε όλες τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας. Σε συνδυασμό με το εξελισσόμενο Σεμινάριο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην πόλη μας και του οποίου οι εργασίες θα κορυφωθούν και θα λήξουν το μεσημέρι του Σαββάτου, αναμένεται η κοσμοσυρροή στο «PALADIUM» να είναι εντυπωσιακή.

Το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε και θα χορηγήσει σε κάθε εκπρόσωπο των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού, από 1 δωρεάν πρόσκληση για την χοροεσπερίδα, την οποία θα μπορούν να προμηθευτούν από τους υπαλλήλους της Ένωσης, σήμερα και αύριο στο ξενοδοχείο «ΙΜΠΕΡΙΑΛ», εάν και εφόσον προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Σεμιναρίου, και στην είσοδο του «PALADIUM» το βράδυ του Σαββάτου.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ

Πολλά θα είναι τα πρόσωπα, που το βράδυ του Σαββάτου θα τιμηθούν στη διάρκεια της «Γιορτής του Ερασιτενικού Ποδοσφαίρου», με απονομή ειδικής πλακέτας, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, για την προσφορά τους στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού. Κατά σειρά τα πρόσωπα που θα τιμηθούν θα είναι τα εξής:

-Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. ΚΩΝ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, για την πολύχρονη και συνεχιζόμενη προσφορά του στον Αθλητισμό και το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ειδικότερα.

-Οι Θεσσαλικοί τηλεοπτικοί Σταθμοί T.R.T., ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV και ASTRA TV, για τη μεγάλη τους προσφορά στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας

-Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΕΛ κ. ΕΥΑΓΓ. ΠΛΕΞΙΔΑΣ, για τη γενναιόδωρη απόφασή του να στηρίξει το Λαρισινό ποδόσφαιρο και την αγαπημένη όλων ΑΕΛ

-Οι Δημοσιογράφοι και Αθλητικογράφοι κ.κ. ΕΥΑΓΓ. ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΤΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΑΚΑΛΕΞΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ και ΗΛΙΑΣ ΜΠΙΝΑΣ για την πολύχρονη και μεγάλη τους προσφορά στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

-Ο παλαίμαχος διαιτητής Ποδοσφαίρου κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΗΛΟΣ, που υπηρέτησε με πάθος και ανιδιοτέλεια το τοπικό ποδόσφαιρο και καταξιώθηκε με τις ικανότητές του στο πανελλήνιο διαιτητικό στερέωμα.

-Ο αείμνηστος προπονητής ποδοσφαίρου ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΙΝΑΣ, που τόσο πρόωρα εγκατέλειψε το μάταιο αυτό κόσμο, θα τιμηθεί με την απονομή της ειδικής πλακέτας σε ένα πρόσωπο της οικογένειάς του

-Ο μεγαλύτερος σε ηλικία, αλλά και προσφορά στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, παρατηρητής αγώνων, κ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

-Οι παράγοντες ομάδων του Νομού κ.κ. ΒΑΣ. ΜΠΡΕΖΑΣ (Τυρνάβου),ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΚΛΕΤΟΣ (Δωτιέα Αγιάς), ΑΘΑΝ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ (Αμπελωνιακού), ΓΕΩΡΓ. ΚΥΡΓΙΑΣ (Διογένη), ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (Σ.Σ. Ραψάνης), ΙΩΑΝ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ (Εθνικός Ολύμπου), ΦΙΛ. ΜΑΚΡΗΣ (Κισσάβου Συκουρίου) και ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΟΝΤΟΣ (παλιός παράγοντας της ΑΕΛ), όλοι τους θα τιμηθούν για την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά τους στο χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

-Οι παρακάτω αναφερόμενοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να αγωνίζονται στα τοπικά γήπεδα, σε ομάδες και κατηγορίες με πρωταγωνιστικό ρόλο και οι οποίοι είναι οι: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΑΡΤΖΗΣ (Νίκαιας), ΣΩΤ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ (Ηρακλής Χάλκης), ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ (Δόξα Βλαχογιαννίου), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ (Κεραυνός Παραποτάμου), ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΝΑΚΑΣ (Αχιλλέας Φαρσάλων) και ΦΩΤΗΣ ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ (Δάφνη Γλαύκης).

-Ο υπεύθυνος ορισμού των Δημοτικών γηπέδων στη Λάρισα, κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ, ο οποίος επί χρόνια, ακατάπαυτα, σαν υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, έδινε και δίνει πάντα λύσεις ωφέλιμες για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τον ορισμό των γηπέδων για τους τοπικούς αγώνες.

-Οι παλαίμαχοι φροντιστές γηπέδων του Νομού που επί χρόνια δίνουν το «παρόν» τους στους ερασιτεχνικούς αγώνες, φροντίζοντας για την καταλληλότητα των γηπέδων με τα οποία ασχολούνται και είναι οι: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΑΜΚΟΣ (γήπεδο Αμπελώνα), ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ (γήπεδο Γιάννουλης), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΞΟΠΟΥΛΟΣ (γήπεδα Νέας Πολιτείας) και ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (γήπεδα Φαλάνης).

Πρόθεση του Δ.Σ. της Ένωσης ήταν να τιμήσει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για την θριαμβευτική της πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. ΛΕΩΝ. ΒΩΚΟΛΟΣ, που κλήθηκε να παραστεί και να τιμηθεί στο πρόσωπό του η Εθνική ομάδα, απήντησε αρνητικά στην πρόσκληση, επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Τέλος, όπως συνηθίζεται, στη διάρκεια της γιορταστικής εκδήλωσης, θα διενεργηθεί λαχειοφόρος, τα δώρα της οποίας θα είναι μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη για αυτούς που προμηθευτούν λαχνούς. Άλλωστε όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι όλα τα έσοδα της «Γιορτής του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» θα διατεθούν υπέρ του Ταμείου Αρωγής των Αναξιοπαθούντων Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, για το οποίο δεν θα επιβαρυνθούν και φέτος τα σωματεία του Νομού μας.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Οι χορηγοί της εκδήλωσης του Σαββάτου, αλλά και της διεξαγωγής του τριήμερου Σεμιναρίου της ΕΠΣΛ, είναι οι παρακάτω, προς τους οποίους η Διοίκηση της Ένωσης αισθάνεται την ανάγκη να τους απευθύνει ένα δημόσιο «ευχαριστώ», για την μικτή ή μεγάλη τους οικονομική συνδρομή:

-Περιφέρεια Θεσσαλίας

-LAFARM

-ΦΟ.Δ.Σ.Α.

-Θεραπευτήριο «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ»

-ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ

-ΚΑΣΙΔΗΣ

-Μεταφορική ΣΑΜΑΡΑ

-EYROSAL

-ΒΡΑΚΑΣ

-ΣΕΦ Α.Β.Ε.Ε.

-ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ

-ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ

-ΖΗΛΟΣ

-ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ

-ΚΑΤΕΡΗΣ

-ΚΑΡΕΛΙΑΣ

-ΦΛΩΡΟΣ

-MARS

-ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ