Βαθμολογία

Διαγραφή Λιάπη από τη Νέα Δημοκρατία

Αν και καθυστέρησε ένα 48ωρο, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη από τα μητρώα μελών του κόμματος. Ο πρώην υπουργός είχε συλληφθεί την περασμένη Τρίτη (17/12) όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες και την Πέμπτη (19/12) ήρθε η ανακοίνωση διαγραφής του από τη Ν.Δ.

«Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το καταστατικό του κόμματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Μια ανακοίνωση που ήρθε λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Λιάπης δεν παρευρέθη στο δικαστήριο και έστειλε στο Β’ Αυτόφωρο Μονομελές τον δικηγόρο του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνήγορός του πλήρωσε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου, όλα τα πρόστιμα, τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 και «σε ένδειξη καλής θέλησης» και τα τέλη κυκλοφορίας του 2014, ενώ η δίκη πήρε αναβολή για τις 30 Δεκεμβρίου.

Πηγή: a-sports.gr