Βαθμολογία

Σαβέβσκι τέλος!

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σημερινή έκτακτη συνεδρία του συζήτησε διεξοδικά όλες τις πτυχές που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι - υπό τις περιστάσεις – θα έπρεπε να υπάρξει άμεση αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Ως εκ τούτου αποφάσισε να λυθεί η συνεργασία με τον προπονητή Τόνι Σαβέβσκι και τους βοηθούς προπονητές, Σοφόκλη Σοφοκλέους και Χριστόφορο Κόλα.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας ακολούθησε συνάντηση με τον Τόνι Σαβέβσκι, κατά την οποία του ανακοινώθηκε η απόφαση, ενώ του αναλύθηκαν και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν. Επίσης, έγινε επαφή με τους βοηθούς προπονητές.

Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Τόνι Σαβέβσκι και τους βοηθούς προπονητές, Σοφόκλη Σοφοκλέους και Χριστόφορο Κόλα, για την σημαντική προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία.

Έχει ήδη καταρτιστεί επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη να προτείνει προπονητές για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Μέχρις ότου προσληφθεί νέος προπονητής, την ευθύνη της ομάδας θα έχουν οι Άλεξ Κάσερες και Νέναντ Στάροβλαχ».