Βαθμολογία

Ήταν όλοι εκεί για τον Στέφανο

Πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλική αναμέτρηση, για τον Στέφανο Πράσινο, στο στάδιο Αλκαζάρ, ανάμεσα στην ΑΕΛ, την Μικτή Ομάδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας και επίλεκτη ομάδα από μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Monsters.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο Αλκαζάρ, για να τιμήσει με την παρουσία του τον Στέφανο, που ήταν και ο ίδιος παρών στο παιχνίδι. Πριν το παιχνίδι μάλιστα, η ΑΕΛ, δια του αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής κυρίου Κατέρη, δώρισε στον Στέφανο μια φανέλα της ομάδας με υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Το παιχνίδι, για την ιστορία, τέλειωσε 5-3 υπέρ της ΑΕΛ, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, καθώς το σημαντικό είναι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του Στέφανου Πράσινου. Στο πρώτο μέρος, η ομάδα της ΑΕΛ, που αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και κάποιους παίκτες από τα τμήματα υποδομής, αντιμετώπισε την Μικτή του ΣΕΠ, ενώ στο δεύτερο οι «βυσσινί» έπαιξαν αντίπαλοι με τους Monsters.

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε από την πλευρά μας, είναι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του Στέφανου Πράσινου και όπως λέει και το σύνθημα των Monsters: «ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΞΑΝΑ».