Βαθμολογία

Άνετα η Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί λοιπόν που είχαν επικρατήσει 1-4 στο πρώτο ματς, νίκησαν και στην ρεβάνς της Τρίτης με 3-0 και πήραν άνετη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Πέδρο στο 31' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο, ενώ ο Σάντσεθ με αυτογκόλ στο 68' έγραψε το 2-0. Το τρίτο γκολ για την Μπαρτσελόνα πέτυχε στο 88' ο Νεϊμάρ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Πουγίολ, Μασεράνο, Αντριάνο (80' Άλμπα), Σονγκ, Σέρχι Ρομπέρτο, Φάμπρεγκας (76' Αλέξις Σάντσεζ), Πέδρο (76' Ινιέστα), Νεϊμάρ, Τέγιο.

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ: Σαβού, Τσάτσο, Θούρδο, Ντε Λέρμα, Αστραΐν, Σάντσεθ, Σεγούρα (88' Φέντερ Ρουίθ), Νταβίντ, Μενούδο (74' Αντονίτο), Μεχίας, Ερίκ Λόπεθ (58' Φερνάντο).

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Λεβάντε ανέτρεψε εντός έδρας το 1-0 του πρώτου ματς και με αυτό το 4-0 πήρε την πρόκριση για τους «16» του θεσμού επί της Ουέλβα. Επίσης, στον επόμενο γύρο συνεχίζει η Βιγιαρεάλ, η οποία νίκησε στην έδρα της Ελτσε με 1-0 (2-2 πρώτο ματς), ενώ η Οσασούνα με το εντός έδρας 1-1 με τη Μάλαγα προκρίθηκε και αυτή.