Βαθμολογία

Εύκολα στον τελικό η Μπάγερν Μονάχου!

Την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο θα έχει η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροι το βράδυ της Τρίτης «καθάρισαν» εύκολα (3-0) την Γκουανγκζού του Μαρσέλο Λίπι στο Στάδιο Αγαντίρ του Μαρόκου και πέρασαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/12, σέντρα 20:30).

Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Ασίας, με τα γκολ να πετυχαίνουν ο Φρανκ Ριμπερί στο 40', ο Μάριο Μάντζουκιτς τέσσερα λεπτά μετά και ο Μάριο Γκέτσε στο 47'.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων η Ράζα Καμπλάνκα από το Μαρόκο θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Ατλέτικο Μινέιρο την Τετάρτη (18/12, σέντρα 21.30) και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς, ενώ ο ηττημένος θα παίξει μικρό τελικό το Σάββατο (21/12, σέντρα 17.30) με την Γκουανγκζού.

Αυτός που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ, ενώ η φιναλίστ της διοργάνωσης, θα βάλει επίσης στα ταμεία της 3 εκατ. ευρώ.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ: Ζενγκ Τσενγκ, Χ. Ζιάνγκ, Κ. Κιμ, Ξ. Φενγκ, Σουν, Χουάνγκ (46' Ρονγκ), Ζενγκ Ζι, Κόνκα, Ζιάο (76' Γ. Φενγκ), Έλκσεσον, Μουρίκι (72' Γκάο Λιν).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Φαν Μπούιτεν, Ζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Λαμ, Γκέτσε, Τιάγκο Αλκάνταρα, Κρόος (58' Χάβι Μαρτίνεθ), Ριμπερί (72' Σακίρι), Μάντζουκιτς (75' Πιζάρο).