Βαθμολογία

Ερευνα στα σπίτια Γκατούζο και Μπρόκι

Εφοδο έκανε η ιταλική Αστυνομία το πρωί της Τρίτης στα σπίτια των πρώην ποδοσφαιριστών Τζενάρο Γκατούζο και Κριστιάν Μπρόκι, στο πλαίσιο της έρευνας την οποία διεξάγει η εισαγγελία της Κρεμόνα για τους «στημένους» αγώνες.

Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνα στις οικίες των δύο πρώην ποδοσφαιριστών καθώς η θέση τους, σύμφωνα με τις σχετικές εκθέσεις, συνδέεται με τις επαφές που είχαν με ένα από τα τέσσερα άτομα τα οποία συνελήφθησαν σήμερα.

Ο Γκατούζο, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006, έγινε γνωστός και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής καριέρας του στη Μίλαν, ενώ στην αρχή της φετινής περιόδου ήταν προπονητής στην Παλέρμο, από την οποία απολύθηκε.

Από την πλευρά του, ο Μπρόκι φόρεσε τις φανέλες των Λάτσιο, Μίλαν, Ίντερ, Φιορεντίνα και Βερόνα και τώρα είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής των «ροσονέρι». Από το πρωί η αστυνομία της Κρεμόνα έχει προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, τα οποία κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την απάτη στον αθλητισμό. Οι έρευνα διεξάγεται για τα ματς: Μίλαν – Λάτσιο, Κιέβο – Μίλαν (πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο 2011), Μίλαν – Μπάρι (Μάρτιος 2011), Γιουβέντους – Λάτσιο (Απρίλιος 2012) και Παλέρμο – Ίντερ (Απρίλιος 2013).