Βαθμολογία

ΠΑΟΛ Αβέρωφ: Με ένα κρυφό πόθο για την άνοδο...

Από την σημερινή προπόνηση στο Αβέρωφ

Η ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ αν και δεν έχει πολλά χρόνια στο δημιουργικό της, κατάφερε να προσελκύσει από πολύ μικρά παιδιά (13 – 16 ετών), να χτίσει με πολύ αγάπη την ακαδημία της που έχει πάνω από 100 παιδιά, της οποίας υπεύθυνος είναι ο Δημήτρης Κουκουλιαύκας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι το προπαιδικό τμήμα πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο.  

Της Βάσως Γκατζούλη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή γίνονται αγώνες στις ακαδημίες, καθώς και φιλικά παιχνίδια στα τμήματα των υποδομών. Όσον αφορά την αντρική ομάδα εκεί όπου προπονητής είναι ο Γιάννης Αλεξούλης, έχει κυρίως παιδιά από την γειτονιά του Αβέρωφ τα οποία ξεκίνησαν με όρεξη και μεράκι για να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Ξεχωρίζουν αρκετά ταλέντα, τα οποία είτε είναι μικρότερα και δεν αγωνίζονται ακόμη στην μεγάλη ομάδα, όμως αναμφισβήτητα στο πέρασμα του χρόνου θα μπορέσουν να στελεχώσουν και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Από αριστερά Ελευθέρογλου Δημήτρης (πρόεδρος), Γκουσγκούνης Δημήτρης (φροντιστής), Μπρούτσος Γεώργιος (ταμίας), Τσιλφόγλου Νικόλαος (διοικητικός)

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Τρίτη (17/12) στο γήπεδο του Αβέρωφ και υπάρχουν εικόνες τόσο από την πρώτη ομάδα, όσο και από τα μικρότερα τμήματα όπου γινόταν εκείνη την ώρα προπόνηση.

Τσιρβούλης Ανδρέας: «Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Ο παίκτης του ΠΑΟΛ Αβέρωφ σε δηλώσεις του για την πορεία της ομάδας τόνισε: «Έχω δεύτερο χρόνο που αγωνίζομαι στην ομάδα του Αβέρωφ. Έχουμε καταπληκτικό κλίμα, όλα τα παιδιά προσπαθούν και είναι παρών στην προπόνηση, οι περισσότεροι παίκτες είναι από την γειτονιά. Πάνω απ’ όλα ξεκινήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει. Σίγουρα έχει κτιστεί ένα γερό θεμέλιο για την ομάδα του Αβέρωφ, πάνω στο οποίο θα πατήσουν και οι επόμενοι που θα έρθουνε.

Θέλω να πω ότι εμείς σαν μεγαλύτεροι που είμαστε δεν δείξαμε την σοβαρότητα που θα έπρεπε, έτσι ώστε να χάσουμε πολλά παιχνίδια στην έδρα μας. Με αφετηρία το παιχνίδι με το Μακρυχώρι πιστεύω πως θα αλλάξουμε το κλίμα που υπήρχε. Μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δώσουμε στο αποτέλεσμα που θα φέρουμε σε κάθε αγώνα, για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε πετύχει ως εδώ τους στόχους μας, παρόλα αυτά, όλοι μας έχουμε μια κρυφή επιθυμία, η οποία δεν είναι άλλη από το να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε όμως ότι για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά».

Εικόνες και από την προπόνηση των τμημάτων υποδομής

Ο υπεύθυνος όλων των ακαδημιών της ομάδας Δημήτρης Κουκουλιαύκας

Το ανερχόμενο ταλέντο του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ο 16χρονος τερματοφύλακας Μπουρονίκος Ιωάννης