Βαθμολογία

Αγώνας αλληλεγγύης για τον Στέφανο

Αύριο Τετάρτη 18/12, στις 3 μ.μ., στο Στάδιο Αλκαζάρ, η ΑΕΛ δίνει φιλικό αγώνα με μικτή ομάδα του ΣΕΠ Νομού Λάρισας και του Συνδέσμου Φιλάθλων Monsters. Είναι ένας αγώνας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και οπαδό, Στέφανο Πράσινο. Το εισιτήριο κοστίζει μόλις 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την προσπάθεια πλήρους αποκατάστασης της υγείας του.

Η παρουσία μας είναι απαραίτητη όχι μόνο για να στηρίξει τον Στέφανο στον δύσκολο αγώνα που δίνει, αλλά και για να στείλει το μήνυμα ότι – στους δύσκολους καιρούς που ζούμε – η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος. Στόχος είναι να εξαντληθούν και τα 3.000 εισιτήρια γι’ αυτό και ενδεχόμενα αδιάθετα θα εξακολουθούν να διατίθενται και μετά το πέρας της 18ης Δεκεμβρίου στα ακόλουθα σημεία πώλησης:

*Στη Λάρισα: Στο επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, CITYSTORE (Μανωλάκη 9-11) στα Γραφεία του ΣΦ Monsters στην οδό Περραιβού και στα Vintage In House Pub, Chroma Café, Versus, Posto di Café (Τέρμα Καραθάνου), Felice (Πανός 12), Tsoumanis Automarket (Σωκράτους 71, Νέα Σμύρνη)

*Στη Γιάννουλη: Υπεύθυνος, Βαγγέλης Ρακιντζόγλου

*Στα Φάρσαλα: Υπεύθυνοι, Αποστόλης Κυριαζής και Χρήστος Στεργιόπουλος

*Στη Μελιβοία: Υπεύθυνος, Αποστόλης Τόλιος

*Στο Βλαχογιάννι: Υπεύθυνος, Νίκος Φακίτσας