Βαθμολογία

«Το πιστεύω ότι είναι το άλλο μου μισό»

Για τον έρωτα που βιώνει με τον νέο της σύντροφο Γιώργο Λεβεντάκη μιλάει η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια μιλάει για τους λόγους που την έκαναν να αναθεωρήσει στην παλιότερη άποψή της κατά την οποία υποστήριζε πως δεν επιθυμούσε να ερωτευτεί και ότι θέλει να ερωτευτεί.

«Αυτά τα δύο χρόνια μετρήθηκα με τον εαυτό μου και είδα ποια είναι τα λάθη μου και ποια τα σωστά μου» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Αυτό, λοιπόν, που κατάλαβα είναι ότι έφταιγα εγώ για τις σχέσεις μου, γιατί είμαι πολύ παρορμητικός και δοτικός άνθρωπος. Είμαι πολύ καλή ψυχή και δεν κρατάω τίποτα για εμένα. Ο Γιώργος εκτίμησε αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα μου γιατί είναι ένας κύριος, ένας πραγματικός λεβέντης. Είναι από τους λίγους άντρες που, όχι απλά με στηρίζει στη δουλειά μου, αλλά είναι δίπλα μου, σε όλα. Έχει χιούμορ, αλλά είναι και σοβαρός εκεί που πρέπει. Είναι ντόπρος. Δεν είναι υποκριτής».

Η τραγουδίστρια μιλώντας στο DownTown Κύπρου για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, είπε μεταξύ άλλων: «Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε 18 χρόνια, γιατί είμαστε συγκούμπαροι. Αλλά τότε δεν είχε δει κανένας από τους δύο τον άλλο ερωτικά. Από τότε συναντιόμασταν πού και πού κοινωνικά, γιατί ερχόταν τακτικά να με δει όπου εμφανιζόμουν. Ο έρωτας μάς χτύπησε την πόρτα εντελώς ξαφνικά πριν από 5 μήνες, όταν μου πρότειναν να τραγουδήσω στο γάμο της κόρης του και στη βάφτιση του εγγονού του.

Αλλά, επειδή όπως είπα και προηγουμένως, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί. Αλλά ακόμα και αυτό, αντί να τον αποθαρρύνει, εκείνος το εκτίμησε». Στην ερώτηση αν θεωρεί τον Γιώργο το άλλο της μισό, η Άντζελα Δημητρίου απαντά χωρίς περιστροφές: «Ναι. Το πιστεύω».

Πηγή: newspistol.com