Βαθμολογία

Πόσες θερμίδες καις στο σεξ;

Σίγουρα αν ήξερες πόσες θερμίδες καις ενώ κάνεις σεξ (ή και λίγο πριν από αυτό) δεν θα είχες ποτέ ξανά… πονοκέφαλο! Κάνε λοιπόν την μεγαλύτερη απόλαυση τρόπο να χάσεις εκείνα τα 2-3 κιλάκια που πήρες, κάνοντας το σεξ… παιχνίδι για εσένα και το σύντροφό σου!

Στιπ-τιζ

-Ξεκίνα με ένα αργό και αισθησιακό στριπ τιζ! Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι 10 λεπτά αισθησιακών κινήσεων και αργού γδυσίματος θα σε βοηθήσουν να κάψεις τουλάχιστον 100 θερμίδες!

Τα φιλιά του γυμνασίου

-Θυμάσαι εκείνο το αγοράκι που πρωτοφίλησες στο γυμνάσιο; Ήρθε  ώρα να θυμηθείς τα παθιασμένα φιλιά και χάδια που κάνατε επί ώρες, αφού με ένα τέτοιο 20λεπτάκι χάνεις περίπου 50 θερμίδες.

Τα προκαταρτικά

-Εκείνος τα λατρεύει και εσύ  μπορείς να επωφεληθείς από αυτά ενώ του χαρίζεις την απόλυτη ευχαρίστηση! 10 λεπτά στοματικού σεξ αντιστοιχούν σε 40 θερμίδες…

Τελικό στάδιο

-Και αφού έκανες προθέρμανση ήρθε η ώρα για τελικό ημίχρονο! Βάλε πάθος στη σεξουαλική επαφή με το φίλο σου!! Όσο περισσότερο πάθος, τόσο περισσότερες θερμίδες καις! Για την ακρίβεια 20 λεπτά απολαυστικού σεξ αντιστοιχούν σε τουλάχιστον 200 θερμίδες. Σίγουρα πολύ καλύτερο από το διάδρομο…