Βαθμολογία

Φιλική νίκη της ΑΕΛ στην Ραχούλα (Video)

Η ΑΕΛ βγήκε κερδισμένη, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας, στο γήπεδο της Ραχούλας, απέναντι στην τοπική Δόξα, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας. Η αναμέτρηση, τελείωσε με σκορ 1-3, ενώ ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Στράντζαλη να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μεγάλη συμμετοχή ως τώρα. Επίσης, να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Δόξας Ραχούλας, πριν την αναμέτρηση, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην ΑΕΛ, όπως επίσης και ανθοδέσμη.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ΑΕΛ, έδειξε την υπεροχή της, από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, πράγμα λογικό, αν αναλογιστεί κανείς το ρόστερ της. Έτσι στο 3ο μόλις λεπτό, άνοιξε το σκορ, όταν ο Ανδριανόπουλος έκανε ένα σουτ, ο τερματοφύλακας της Ραχούλας αρχικά απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Γαρυφαλλόπουλο, που από κοντά έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα, που δεν το έβαλε κάτω και πάλευε σε κάθε φάση. Ο Πλιάγκας, στο 11’ βγήκε τετ α τετ με τον Μαλλιόπουλο, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, έγινε και η πρώτη ευκαιρία για την Ραχούλα, όταν ο Μηταλλούλης έκανε ένα όμορφο σουτ, αλλά ο Σικαλιάς, απέκρουσε.

Στο 17’, ο Τζουμάκης, έβγαλε με ωραίο τρόπο μέσα στην περιοχή, τον Ανδριόπουλο, αλλά το σουτ που έκανε ο δεύτερος σταμάτησε πάνω στον τερματοφύλακα της Ραχούλας. Στο 23’ ο Πλιάγκας, που βρέθηκε και πάλι μόνος του μπροστά από τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ ενώ έξι λεπτά αργότερα, είχαμε την ισοφάριση για την Ραχούλα. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για χέρι μέσα στην περιοχή, με τον Γιαννακόπουλο να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα και να κάνει το 1-1.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο, μέχρι το δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα το 70ο λεπτό, όταν ο Τζουμάκης έκανε ένα σουτ από δεξιά, ο Μαλλιόπουλος απέκρουσε και ο επερχόμενος Αγτζίδης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 76ο λεπτό, η ΑΕΛ κέρδισε κι αυτήν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Τζουμάκης, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Η ΑΕΛ είχε ακόμα μια ευκαιρία για γκολ, στο 81ο λεπτό, αλλά ο Μαλλιόπουλος είπε όχι στο σουτ του Γαρυφαλλόπουλου, για να φτάσουμε στο 87’, όταν ο Μακροβασίλης, με ωραία ενέργεια πέτυχε και τρίτο γκολ για την ΑΕΛ, διαμορφώνοντας το 1-3.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε και ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Νίκος Γαλανακόπουλος, ο οποίος και παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα, από τα χέρια του προέδρου της Δόξας Ραχούλας, κυρίου Ευάγγελου Βλησαρούλη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Μαλλιόπουλος, Πιλτσούλης, Διαμάντης, Τσιάτας, Θεοχαρούλης Α., Τζέος, Γιαννακόπουλος, Καραπετσάνης, Αργυρακούλης, Σκάκος, Μηταλλούλης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Γκομοσίδης, Τσιτουρτζής, Θεοχαρούλης Μ., Κουμπόλι, Καζάνι, Τζανάκας, Τάχος, Τσιούτρας.

ΑΕΛ(Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Αραμπατζής, Αγτζίδης, Αγρόδημος, Κορομηλάς, Πάνος, Πλιάγκας, Ανδριόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Τζουμάκης, Πατινιώτης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Παπαγιάννης, Βαγενάς, Κωστομοίρης, Σπύρου, Παπακώστας, Μπόντε, Μακροβασίλης, Μαστακούλης, Μακρής, Λάιος.

VIDEO

">http://

">http://

">http://