Βαθμολογία

Αποχωρεί από το Πρωτάθλημα ο Π.O.Eλασσόνας

Την αποχώρησή του από τo πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας γνωστοποίησε ο Π.Ο.Ελασσόνας, με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του συλλόγου.
Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης: 13-12-2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.30μμ στην αίθουσα της ΚΕΔΕ του Δήμου Ελασσόνας, έγινε Γενική Συνέλευση των μελών του Π.Ο.Ε με σκοπό η Διοίκηση, να ενημερώσει τα μέλη για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και να ζητήσει βοήθεια από κάποιους παράγοντες για οικονομική ενίσχυση , και την συμπλήρωση νέων μελών στο Δ.Σ. Δυστυχώς όμως, στην γενική συνέλευση προσήλθε μόνο ένα μέλος από τους δώδεκα χιλιάδες περίπου κατοίκους της πόλης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, έγινε έκτακτο Δ.Σ στις 8 το βράδυ του Σαββάτου (14-12-13) στην αίθουσα της ΚΕΔΕ, όπου αποφασίστηκε, η αποχώρηση του Π.Ο.Ε από το πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας, μιας ομάδας με 51 χρόνια ιστορίας και ποδοσφαιρικής παρουσίας στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής.

Ο Π.Ο.Ελασσόνας από σήμερα, θα εκπροσωπείται στο ποδόσφαιρο, μόνο με της Ακαδημίες στα παιδικά πρωταθλήματα.

Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους 25 νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών, που έχει στη δύναμη της και τους διαβεβαιώνει ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν για την περεταίρω πορεία τους. Επίσης ευχαριστεί κάποιους ανθρώπους, που με το πενιχρό εισόδημα τους συνέβαλαν στο δύσκολο έργο της.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μας, είναι προς τον κ. Στεργιάδη, τον μεγάλο αυτόν άνθρωπο και προπονητή της ομάδας μας, που αγάπησαν όλοι, Διοίκηση και ποδοσφαιριστές.

Συγνώμη ΠΑΙΔΙΑ, το μέλλον όμως σας ανήκει.

Από το Δ.Σ του Π.Ο.Ελασσόνας