Βαθμολογία

Η Άντζελα δίπλα στο Νότη!

«Αν ο Νότης, τον οποίο εκτιμώ, και ο κάθε Νότης, θέλει να βγαίνει και να λέει αυτά που πιστεύει, καλά κάνει και τα λέει» είπε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια...

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή κλήθηκε να σχολιάσει σε συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια δε δίστασε να ταχθεί υπέρ του συναδέλφου της λέγοντας ότι τον εκτιμά και πως καλά έκανε και είπε όσα πιστεύει. «Οι καλλιτέχνες, κατά τη γνώμη μου, δε θα έπρεπε να πολιτικοποιούνται και τα πιστεύω τους πρέπει να τα κρατάνε για τον εαυτό τους» είπε αρχικά στο «Down Town» Κύπρου η τραγουδίστρια για να συνεχίσει: «Από εκεί και πέρα αν ο Νότης, τον οποίο εκτιμώ, και ο κάθε Νότης, θέλει να βγαίνει και να λέει αυτά που πιστεύει, καλά κάνει και τα λέει».

Όσο για την ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή ότι αποχωρεί από το σχήμα όπου θα τραγουδούσε μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, η Άντζελα Δημητρίου δε θέλησε να σχολιάσει το θέμα: «Δε με αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι δικαίωμα της Δέσποινας να κάνει και να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα ήθελα να εκφέρω άποψη» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newspistol.com