Βαθμολογία

Ζουγανέλη: «Όχι με Χρυσή Αυγή»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στο περιοδικό «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και το φαινόμενο της «Χρυσής Αυγής»....

Για τη σχέση της με την πολιτική, η νεαρή ερμηνεύτρια εξήγησε: «Στην εποχή που ζούμε είναι δύσκολο να μην έχει σχέση κανείς με την πολιτική, ακόμα κι αν δεν το θέλει... Αγαπώ την Ελλάδα κι ακόμα πιο πολύ τον λαό μου, με όλα του τα λάθη και τα παραπτώματα, άρα αναζητώ να μαθαίνω και να ανακαλύπτω, να διακρίνω όσο μπορώ την αλήθεια, απαλλαγμένη από το παρελθόν...».

Συγκεκριμένα, για το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» και τη στήριξη που δέχτηκε από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Ο χώρος μας είναι αντικατοπτρισμός της κοινωνίας! Απ' τη στιγμή που εμφανίστηκε το φαινόμενο του φασισμού στην κοινωνία, θα ήταν αδύνατον να μην εμφανιστεί και στον χώρο μας -κι όχι μόνο σ' αυτόν! Δεν πίστευα, δεν πιστεύω και ούτε πρόκειται να πιστέψω ότι ο φασισμός μπορεί να δώσει οποιαδήποτε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα», ενώ στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με έναν καλλιτέχνη που στηρίζει το συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό απάντησε κάθετα: «Oχι!».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να λάμβανε μέρος κάποιο talent show όπως αρκετοί συνάδελφοί της, εκείνη ανέφερε: «Είναι κάτι που αυτή την εποχή δεν με συγκινεί! Περνάω πολύ δημιουργικά με ό,τι κάνω και μου είναι υπεραρκετό!».

Πηγή: newspistol.com