Βαθμολογία

Να παντρευτεί στην Οξιά Καρδίτσας

H Έλενα Παπαρίζου και o Ανδρέας Καψάλης μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους και πλέον σχεδιάζουν όλες τις λεπτομέρειες για να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Έλενα Παπαρίζου παντρεύεται και έχει την αγωνία να σχεδιάσει τον γάμο της με κάθε λεπτομέρεια. "Θέλουν ο γάμος τους να γίνει στα τέλη της Άνοιξης ή στις αρχές του Καλοκαιριού", λέει πρόσωπο από το περιβάλλον της Έλενας Παπαρίζου, στην εφημερίδα "Real News", επισημαίνοντας πως η ακριβής ημερομηνία θα εξαρτηθεί από το πώς θα τα πάει η τραγουδίστρια στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Έλενα Παπαρίζου θα ήθελε να παντρευτεί στο χωριό από το οποίο κατάγεται, την Οξιά Καρδίτσας, αν και δεν αποκλείεται η τελετή να γίνει στην Αίγινα, την γενέτειρα του Ανδρέα, ή την Αθήνα.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης εδώ και μήνες μένουν κάτω από την ίδια στέγη και ο μηχανικός έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια! Η Έλενα Παπαρίζου είχε μιλήσει για την όμορφη αυτή στη στιγμή όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Σημαντικό ρόλο στην ημέρα που θα οριστεί ο γάμος παίζει και το πρόγραμμα των στενών συγγενών του ζευγαριού αφού αρκετοί από αυτούς μένουν στο εξωτερικό και το ζευγάρι δεν θα ήθελε να απουσιάζουν από τον γάμο τους.