Βαθμολογία

Στράντζαλης: «Η ΑΕΛ αγωνίστηκε για την αξιοπρέπειά της»

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη που έκαναν σήμερα και για το στοιχείο που επικράτησε όλη την εβδομάδα. Την αξιοπρέπεια της ομάδας. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό. Να πω ότι επηρέασε η όλη διαδικασία; Να το πω ως μια δικαιολογία. Ο τρόπος με τον οποίο αντίπαλος έπαιξε και οι παίκτες του πανηγύρισαν το γκολ έδειξε ότι δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Για ακόμη μία φορά δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο, αλλά θέλω να έχουμε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, πετύχαμε τρία γκολ και πιστεύω ότι μπορούμε μέσα και από νέα πρόσωπα να διαχειριστούμε τον ρυθμό μας. Το πιστεύω γιατί στην προπόνηση υπάρχει ένας πολύ καλός ρυθμός. Κοιτάμε το επόμενο ματς που έχει έναν βαθμό δυσκολίας και με ταπεινότητα και σεβασμό θα δουλέψουμε κι αυτή την εβδομάδα».

Τα παραπάνω είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Στράντζαλης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Κυπέλλου με την Κοζάνη στο Αλκαζάρ και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Ποια είναι η κατάσταση του Σαββίδη που αντικαταστάθηκε και αν προλαβαίνει ο Κυριακίδης τον αγώνα της Κυριακής στην Καστοριά…

«Ο Σαββίδης έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Αύριο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Τον Ηλία τον περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα να μπει στους ρυθμούς της ομάδας για να μπορέσουμε να τον έχουμε την Κυριακή».

-Επειδή πλησιάζει μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, έχετε αξιολογήσει το έμψυχο υλικό στο ρόστερ της ομάδας;

«Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, η προπόνηση για μένα είναι αγώνας. Τεστάρω όλα τα στάδια την προπόνησης, από την προθέρμανση μέχρι την αποθεραπεία. Ξεκινάει από τη Δευτέρα και τελειώνει το Σάββατο. Έχει πολύ καλή και σαφή εικόνα, αλλά το μέλημά μου είναι να αξιολογήσω τους ποδοσφαιριστές και μέσα από τους αγώνες, όπως σήμερα. Όμως, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλά νέα πρόσωπα γιατί θα χάσω τη συνοχή. Και ενδεχομένως αδικήσω κάποια παιδιά που θα μπουν πολλά μαζί σε ένα επίσημο ματς και δεν θα μπορούμε να πάρουμε από το καθένα την ατομική απόδοση που θέλουμε. Κάνουμε κάποια φιλικά κυρίως με τα τμήματα υποδομής και κάποια πιο επίσημα όπως το αυριανό στη Ραχούλα για να αξιολογήσουμε κάποια παιδιά. Μπορεί να είναι φιλικό, αλλά εγώ το αντιμετωπίζω ως επίσημο γιατί με ενδιαφέρει να δω τη νοοτροπία και τον τρόπο που σκέπτεται ο κάθε ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι ο Παπαϊωάννου και ο Ανδριόπουλος έδειξαν καλή διάθεση, όπως βέβαια και ο Κόιτς, ο οποίος μπήκε στον ρυθμό του παιχνιδιού και μας βοήθησε αρκετά. Ενδεχομένως ο Πατινιώτης να μπει αυτή την εβδομάδα πιο ενεργά».