Βαθμολογία

Θρίαμβος της ομάδας νέων του Τυρνάβου

Σαρωτική η ομάδα νέων του Τυρνάβου πέτυχε σπουδαία νίκη εκτός έδρας με σκορ 1-4 απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου Αιγινιακό και αναρριχήθηκε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αιγινιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό αλλά από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τουρβάτσιου ήταν καταιγιστικοί και με 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο την μέχρι εκείνη την ώρα δύσκολη αποστολή που είχαν αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μάλιστα απέναντι στον πρώτο του βαθμολογικού πίνακα. Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 28' ο Ντιντής με έξοχη ενέργεια από δεξιά πάτησε περιοχή από πλάγια και πλάσαρε κάνοντας το 1-1,στο 44΄ο Τσακνάκης με σουτ στην επαναφορά.

Στην επανάληψη στο 58' έγινε το 1-3  μετά από υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας ο Τσακνάκης πάσαρε στον Ντογκουλη που σκόραρε πλασάροντας σε κενή εστία ενώ στο 60΄ο Σουλιώτης έδωσε διαστάσεις θριάμβου όταν σκόραρε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Δημολιού.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 Κώστας Τουρβάτσιος: Χαρισούλης, Δάσσιος, Σουλιώτης, Βουγιατζής, Πέρπερας, Τσακνάκης, Δημολιός, Ντιντής, Μαχαίρας, Λίταινας και Ντογκούλης.