Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για το Αβέρωφ

Εύκολη νίκη με σκορ 3-0 κατάφερε να πάρει το Αβέρωφ, απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου, τον οποίο και κέρδισε μέσα στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», για την 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έλεγχαν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μια δίκαιη νίκη. Ο Γιώργος Ελευθέρογλου, έκανε το 1-0, μόλις στο 3ο λεπτό, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εδραιώσουν την νίκη τους, στο τελευταίο δεκάλεπτο, μιας και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ελευθέρογλου σκόραρε και δεύτερη φορά, στο 80’ για το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85’ ο Ταρταμπούκας.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Μιχαήλ, Καφφές, Ελευθέρογλου Γ., Κλεισιάρης(85’ Λισγάρας), Περδίκης Σ., Μητρακούλης(84’ Ελευθέρογλου Α.), Βαΐτσης, Περδίκης Ν., Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας(86’ Μπάρδας).

Αετός Μακρυχωρίου(Γιώργος Καμάκας): Πουτσιάκας, Γραβάνης, Τζίκα, Τζαμπάς(70’ Κυρίτσης), Χρόνης, Θεμελής(70’ Γουντσιώτης), Τίκος, Φουσίκας(7’ Μπουζώνας λ.τ.), Κανάκης, Νικούλι, Τέας.

Διαιτητής: Αναστασίου Ηλ. Βοηθοί: Γιάντσης, Κομισόπουλος.