Βαθμολογία

Δεν επηρεάζεται το Βλαχογιάννι

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική, η Δόξα Βλαχογιαννίου, να ηττήθηκε στο ντέρμπι από την Δήμητρα Γιάννουλης, όμως αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει την ομάδα του Νίκου Φακίτσα, που αυτήν την αγωνιστική κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 1-5 απέναντι στον αδύναμο Π.Ο.Ε.

Ο χορός των γκολ, ξεκίνησε στο 3ο λεπτό, όταν ο Βρασίδας Κοντοθανάσης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Το δεύτερο γκολ, ήρθε στο 16’ όταν μετά από σέντρα του Λιόλιου, ο Γκουρομπίνος με πλασέ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μειώσουν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σισμανίδη που έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος, το Βλαχογιάννι, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και μοιραία έφτασε στο τρίτο γκολ στο 65’ όταν ο Τασιούλης επιχείρησε ένα σουτ, από τα 15 περίπου μέτρα με την μπάλα να καρφώνεται στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας για το 1-3. Δέκα λεπτά αργότερα, Λιόλιος και Γκουρομπίνος συνεργάστηκαν και πάλι με επιτυχία, με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αυτήν την φορά όμως με κεφαλιά. Τέλος, το πέμπτο γκολ για την Δόξα το πέτυχε ο Λιόλιος στο 85ο λεπτό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Π.Ο.Ε.(Θοδωρής Στεργιάδης): Γκουτζουρέλας, Μπούσιας(70’ Πρέγκας), Τερτζόνι, Κολοτάτσιος, Καλύβας, Κουτσογιάννης, Ζυγογιώργος, Σισμανίδης, Βαρνάς Ν., Καραμάνος(46’ Αθανασέλος), Σεμερτζίδης(20’ Βαρνάς Σ. λ.τ.).

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Βάλλας, Αθανασούλης, Βλιώρας, Ιωαννίδης(77’ Σγουραλής), Μίσσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης(75’ Μίσσιος Δ.), Δαούλας, Τασιούλης, Γκουρομπίνος.

Διαιτητής: Γρηγοριάδης Βοηθοί: Αθανασούλας, Πιτσαρή