Βαθμολογία

Χωρίς γκολ και χωρίς νικητή το παιχνίδι στην Νίκαια

Ισόπαλο και χωρίς τέρματα, τέλειωσε το παιχνίδι στην Νίκαια, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Φαλανιακό, που ήταν ασφαλώς και το παιχνίδι που τραβούσε όλα τα βλέμματα στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, δεν ήταν καλός και δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο να παιχτεί ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι κατά διαστήματα, αλλά αρκετά φλύαροι με την μπάλα. Ο Φαλανιακός, είχε ένα δοκάρι στο 35ο λεπτό με τον Γωγάκο, ενώ μια μεγάλη φάση για να πετύχει γκολ, είχε και η Νίκαια, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Σβερκούλης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τους αμυντικούς και σούταρε, με τον Μιγδάνη όμως να πετάγεται και να αποκρούει την μπάλα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Καραμπούζης, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Ακρίβος, Στατήρης, Σβερκούλης, Μπακαρτζής, Γαρυφαλλόπουλος(70’ Νούσιος), Μπούκας.

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Παύλου, Βαρσάμης, Κολοβός Κ., Γκόλτσος, Μπλέντι, Κολοβός Ν., Φατούρας(57’ Φραγκογούλας), Γωγάκος(80’ Καλόγηρος), Παπαγεωργίου(80’ Καρυώτης), Μανακούσιος Δ.

Διαιτητής: Σάρρος Βοηθοί: Ντούρμα, Νίκζας.