Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα

Την νίκη με σκορ 2-1 κατάφερε να πάρει ο Απόλλωνα Λάρισας, απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου, στο παιχνίδι της 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ, που έγινε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Οι γηπεδούχοι, έδειξαν από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού την υπεροχή τους και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι με τον Κολοβό, στο 20ο λεπτό. Ο Αντωνόπουλος, ανέλαβε να εκτελέσει, ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας. Στην συνέχεια, ο Απόλλωνας είχε κάποιες ακόμα ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ, ωστόσο ο χρόνος έπρεπε να κυλήσει ως το 80ο λεπτό για να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν ο Καρβούνης έκανε το 2-0 και σφράγισε την νίκη για την ομάδα του.

Τελικά, η Δόξα Αργυροπουλίου, κατάφερε να μειώσει, δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Γκιόζι ανατράπηκε στην περιοχή του Απόλλωνα και κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο Σκούπρας, που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-1, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Απόλλων Λάρισας(Κώστας Τσότσος): Κονόμι, Μαρούδης, Παπαδάμος, Παππάς, Εμμανουήλ, Γερονάτσιος, Καρβούνης, Καλαμπάκας(73’ Τασιόπουλος), Κολοβός, Αντωνόπουλος, Βακαλάς(62’ Βαϊόπουλος).

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος, Μπαξεβάνος, Γκατζούλης, Χατζής, Σκούπρας, Μεσημέρης(46’ Κόκκορας), Μάρκου, Σουλιώτης, Τσιάγκος, Τσούτσας(69’ Λιούμης), Μπούρας(54’ Γκιόζι).

Διαιτητής: Γεωργίου Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Ζάχος.