Βαθμολογία

Διγκόζης: «Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σε μερικούς παίκτες»

Δυσαρεστημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από ορισμένους παίκτες του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πιερικό ο Άγγελος Διγκόζης. Ο τεχνικός του Τυρνάβου τόνισε ότι η ομάδα δικαιούταν τη νίκη από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, ενώ τόνισε ότι μετά το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις με τους παίκτες του.

«Μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Εθνικό Γαζώρου, όπου δε δικαιούμασταν την ήττα, παίξαμε σήμερα με μια ιστορική ομάδα, όπως ο Πιερικός. Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά καλούς παίκτες, ειδικά μεσοεπιθετικά και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Πιερικό, όσο καλύτερα μπορούσαμε. Δυστυχώς για εμάς, από μια απομάκρυνση αντιπάλου, δεχτήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, ήλθε η φάση του πέναλτι και της αποβολής για τον Πιερικό και από εκεί και πέρα, χωρίς να θέλω να προσβάλω την ομάδα του Πιερικού που έπαιζε και με δέκα παίκτες, το αποτέλεσμα μας αδικεί. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία, όπως εξελίχθηκε, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη από το πρώτο μέρος», ήταν το αρχικό σχόλιο του Διγκόζη.

«Προσπαθήσαμε και από τις πλευρές, και κάθετα, να διασπάσουμε τον αντίπαλο, και το καταφέραμε σε αρκετές περιπτώσεις, είχαμε την τελική πάσα, όχι όμως και το καλό τελείωμα για να πάει η μπάλα στα δίχτυα», πρόσθεσε ο κόουτς του Τυρνάβου για να συνεχίσει: «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι για μένα και για την ομάδα μου μάθημα. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σε μερικούς παίκτες της ομάδας, υπάρχει τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και μετά θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις. Οι παίκτες θα πρέπει να σέβονται πρώτα την ομάδα, πρώτα τον πρόεδρο αλλά και πάνω απ' όλα να σέβονται τους εαυτούς τους στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Θα το καταλάβουν όμως στις 23 Δεκεμβρίου».