Βαθμολογία

Κελεκίδου - Κουρκούλης: Η κοινή εμφάνιση

Το βράδυ του Σαββάτου η Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκε στον Βοτανικό για να παρακολουθήσει τον σύζυγό της, Νίκο Κούρκουλη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια έμμεση απάντηση στις φήμες που πρόσφατα τους ήθελαν να χωρίζουν. Μάλιστα σήμερα κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την συνύπαρξη του ζευγαριού στην πίστα του γνωστού νυχτερινού κέντρου.

«Απόψε είναι και η γυναίκα μου εδώ, πρέπει να είμαι προσεκτικός. Κελλάκι μου, όλα τα τραγούδια είναι αφιερωμένα για σένα σήμερα, όχι ότι τις άλλες μέρες δεν είναι, αλλά ακόμη περισσότερο απόψε» ανέφερε από το μικρόφωνο ο Νίκος Κουρκούλης κατά την έναρξη του πρώτου του προγράμματος, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς αρκετές ήταν οι φορές που ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε εκείνη αποκαλώντας τη «γυναίκα μου».

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου προγράμματος, ο Νίκος Κουρκούλης κάλεσε τη σύζυγό του στην πίστα και εκείνη φυσικά αποδέχθηκε την πρόσκλησή του και τελικά τραγούδησε δίπλα του τις επιτυχίες της «Μα τω Θεώ» και «Γλύκα Γλύκα».

Μάλιστα, λίγο πριν ξανακαθίσει στο τραπέζι της, η Κέλλυ Κελεκίδου τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη το ντουέτο «Λένε τόσα για μας»- μια σαφής απάντηση στα δημοσιεύματα σχετικά με τον γάμο τους.

Πηγή: yupiii.gr