Βαθμολογία

Το σχόλιο περί διαζυγίου...

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, τα λάθη που έκανε και αυτά από τα οποία παρ' ολίγον σώθηκε, ενώ ρωτήθηκε και για τις φήμες περί διαζυγίου με τη σύζυγό του.

Σχετικά με το αν υπερεκτίμησε ποτέ τις δυνάμεις του, ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε: «Όσες φορές το έκανα, το πλήρωσα πολύ άσχημα. Το 2001 και το 2002 είχα δύο πολύ καλές χρονιές στη Θεσσαλονίκη. Την επόμενη σεζόν μού έγινε μια πρόταση να εμφανιστώ σε ένα μαγαζί στον Πειραιά. Τότε μου "φούσκωσαν" οι γύρω μου λίγο τα μυαλά με την επιτυχία που είχα στη Θεσσαλονίκη. Έτσι την... πάτησα. Ήρθα στην Αθήνα και τραγουδούσα για δυο και τρεις παρέες. Δεν υπήρχε πιο δύσκολη περίοδος για εμένα. Τα πόδια μου ήταν κομμένα όλη την ώρα που βρισκόμουν στη σκηνή. Ταυτόχρονα ήταν και τεράστιο σχολίο. Έτσι επανήλθε το μυαλό μου στην πραγματικότητα».

Ωστόσο, ο Πάνος Κιάμος αποκάλυψε ότι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του είναι ο πατέρας του: «Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ για έναν λόγο: δεν έχει ιδιοτέλεια. Όλα τα λάθη που έγιναν ήταν από αγάπη. [...] Με τον πατέραμου σας πληροφορώ ότι είμαστε μονίμως σε κόντρα. [...] Με έχει γλιτώσεις και από πολλά λάθη. Ήμουν έτοιμος να κάνω συνεργασίες που θα τις μετάνιωνα σε όλη μου τη ζωή. Με συγκράτησε».

Τέλος, ο Πάνος Κιάμος ρωτήθηκε για τις πρόσφατες φήμες που τον ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, Ζαχαρούλα. Ο ίδιος αρκέστηκε στο να πει: «Δεν θέλω καν να συζητάω αυτό το θέμα».

Πηγή: yupiii.gr