Βαθμολογία

Kαλύτερη καλλιτέχνις η Μάιλι Σάιρους

Η Μάιλι Σάιρους, η τραγουδίστρια της ποπ που προσέλκυσε το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης με τις προκλητικές εμφανίσεις της, τόσο σε τελετές απονομής βραβείων όσο και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «Wrecking Ball» ψηφίστηκε καλύτερη καλλιτέχνις για το 2013 από το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο MTV.

Το κανάλι ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ότι η τραγουδίστρια κυριάρχησε στις πρώτες θέσεις των καταλόγων με τις μουσικές επιτυχίες και γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα χάρη στην κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Bangerz».

Η 21 ετών τραγουδίστρια ψηφίστηκε κορυφαία καλλιτέχνις και από την ιστοσελίδα MTV.com, με βάση τον αριθμό των επισκέψεων θαυμαστών της στην ιστοσελίδα.

Σε ένα ντοκιμαντέρ του MTV που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι της αρέσει να σοκάρει και να ξεπερνάει τα όριά της. Το πρώην αστέρι του Disney Channel, που γνώρισε τη δόξα από το παιδικό σόου «Hannah Montana», επιχειρεί με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από την εικόνα του «καλού κοριτσιού».

">http://