Βαθμολογία

«Μύθος τα θύματα του Πολυτεχνείου

Ωδή στη Χούντα από τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο αλλά και χαρακτηρισμούς για «προβοκάτσια» και «πανηγυράκι» αναφορικά με την εξέγερση του Πολυτεχνείου μαρτυρούν τα νέα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και βρίσκονται στη διάθεση των ειδικών ανακριτριών που ερευνούν την υπόθεση. Το καθεστώς της 21ης Απριλίου εξυμνεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας σε μια ταβέρνα σε μέλη της Χρυσής Αυγής πριν από τις περασμένες εκλογές.

«Επί 21ης Απριλίου τους άφησε με μηδέν χρέος και κατάντησαν τα πράγματα εκεί τα κατάντησαν. Τα λένε οι ίδιοι τα ομολογούν, η γενιά του Πολυτεχνείου», δηλώνει ο κ. Μιχαλολιάκος σύμφωνα με το βίντεο της Αντιτρομοκρατικής.

Πανηγυράκι και προβοκάτσια χαρακτηρίζει την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο Νίκος Μιχαλολιάκος, σε βίντεο που βρίσκεται στο υλικό που βρέθηκε στους υπολογιστές βουλευτών της Χ.Α. και εστάλη στις ανακρίτριες.

«Μύθος πρώτος ότι το τανκ που έπεσε στην πόρτα του Πολυτεχνείου πλάκωσε δέκα φοιτητές, άλλους τους σκότωσε, άλλους τους έλιωσε, άλλους τους ακρωτηρίασε κλπ.» υποστηρίζει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας ότι δεν υπήρχε καμία δολοφονική πρόθεση.

«Για να φτιάξεις ένα έθνος χρειάζεται μια ιστορία και ένα νεκροταφείο. Αυτοί λοιπόν έφτιαξαν μια ιστορία ψεύτικη και ένα νεκροταφείο επίσης ψεύτικο. Το Πολυτεχνείο πρέπει να ήταν δέκα φορές το στάδιο Μαρακανά, πρέπει να χωρούσε πάνω από 1 εκατ. κόσμο, γιατί ήταν...όλοι στο Πολυτεχνείο» λέει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ανακριτής Σπύρος Γεωργουλέας, θεωρείται ο απόλυτος ηγέτης της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», τόσο του πολιτικού όσο και του στρατιωτικού μέρους της και κατηγορείται ότι συντόνιζε και γνώριζε την έκνομη δράση της οργάνωσης, αφού όλες οι εγκληματικές επιθέσεις, οι βιαιοπραγίες και οι απόπειρες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης ήταν προγραμματισμένες.