Βαθμολογία

Είπε «αντίο» ο ΑΠΟΕΛ

Η κυπριακή ομάδα το βράδυ της Πέμπτης ηττήθηκε 2-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Commerzbank Arena», για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, και λέει αντίο στην Ευρώπη αφού τερμάρισε στην τρίτη θέση. Όσο για τους Γερμανούς, πήραν την πρωτιά στο γκρουπ και ολοκλήρωσαν τη φάση των ομίλων με πέντε νίκες και μία ήττα! Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Άρμιν Φε άνοιξαν το σκορ στο 67' με κεφαλιά του Σροκ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τζακπά με απευθείας χτύπημα φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 65' όταν ο Μαντούκα σέντραρε στην περιοχή, ο Βινίσιους έπιασε την κεφαλιά, αλλά εξ επαφής απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Βίετβαλντ.
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Βίετβαλντ,Τσελότσι, Ρους, Μπάμπα, Τζακπά, Σροκ, Φλουμ, Ρόζενθαλ, Ινούι (79' Μπακαλόρζ), Μπαρνέτα (62' Κίτελ), Λάκιτς (69' Χοσελού).
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σολωμού, Μπόρδα, Αμορίν, Αντωνιάδης (64' Κρίστιαν), Χαραλαμπίδης (46' Μαντούκα), Μοράις (46' Βινίσιους), Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Σέρινταν.