Βαθμολογία

Ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής για Πιά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ποδοσφαιριστή Ινάσιο Πια, Ποδοσφαιριστή ανώτερου επιπέδου που τίμησε με την παρουσία του την ομάδα της Λάρισας στην κατηγορία που αγωνιζόμαστε φέτος. 

Λυπούμαστε όμως πολύ, για τις τουλάχιστον ατυχείς δηλώσεις του. Και χαρακτηρίζουμε έτσι τις δηλώσεις του, διότι τίποτα από τα λεγόμενα του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, απορούμε μάλιστα αν τελικά αυτές είναι και οι πραγματικές απόψεις και δηλώσεις του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, γιατί τουλάχιστον γνώριζε ή όφειλε πάντως να γνωρίζει, ότι τα χρήματα που έχει πάρει απο την ομάδα είναι κατά πολύ περισσότερα απο αυτά που αναφέρει. 

Επίσης με αφορμή το ζήτημα Πια, αισθανόμαστε και πάλι ότι ενώ όλοι θα έπρεπε να αγκαλιάζουμε την ΑΕΛ, που ανήκει άλλωστε σε όλους μας, κάποιοι συστηματικά και συνειδητά βρίσκονται απέναντί της, αναζητώντας εναγωνίως ευκαιρίες για την δημιουργία ζητημάτων εκ των μη όντων, με στόχο και σκοπό να μηδενίσουν το έργο μας, το έργο όλων ημών που είμαστε στην ομάδα και στην υπηρεσία της (επί παραδείγματι, το ιατρικό τιμ που είναι τουλάχιστον 5 χρόνια κοντά στην ομάδα). 

Αυτοί που υιοθετούν αυτές τις μηδενιστικές πρακτικές, ακαίρως, ακόπως και στοχευμένα, δεικνύουν επικινδυνότητα και εμπάθεια, αν και το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται τελικά, τόσο τοπικά αλλά και στο πανελλήνιο, διότι η ΑΕΛ που ανήκει σε όλους μας είναι μέγεθος πολύ μεγάλο για να ακολουθήσει την κακοβουλία τους και όλοι εμείς, συντεταγμένοι στον μοναδικό στόχο της αναγέννησης της ομάδος μας, τους ξεπερνούμε με μεγαλοθυμία, άλλωστε ανήκουν ούτως ή άλλως στο παρελθόν, αφήνοντάς τους στην μικρότητα που επιδεικνύουν. Η ΑΕΛ έχει αλλάξει σελίδα και οι επιτυχίες της μόλις τώρα αρχίζουν. Με σύμμαχο τον φίλαθλο κόσμο της Ομάδος μας, που ευχαριστούμε ολόθερμα και μας στηρίζει υγιώς και καθημερινά, νιώθουμε δυνατοί και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία των στόχων που όλοι μαζί (Φίλαθλοι-Ερασιτέχνης-Διοικούσα) θέσαμε και όλοι μαζί (Φίλαθλοι-Ερασιτέχνης-Διοικούσα)θα υλοποιήσουμε.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου ΑΕΛ 1964