Βαθμολογία

Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Σαχινίδης

Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας μας κ. Γιώργος Μπασδέκης ανακοινώνουν τα εξης: ''Ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Σαχινίδης θα απουσιάσει απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για τις επόμενες 2 αγωνιστικές λόγω τραυματισμού του στόν αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου όπου υπέστη κάταγμα ρινικού οστού μετά απο κτύπημα που δέχθηκε.
Έπειτα απο τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα παρακολουθείται και τις επόμενες ημέρες εως και την πλήρη αποκατάσταση του.Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τούς ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σέρρων για τις άψογες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες που παρείχαν στόν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κατά την διάρκεια της εκεί νοσηλείας του.
Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει θερμά τον ιατρό ΩΡΛ κ. Βασίλη Λαχανά του ΠΓΝ Λάρισας για τις υπηρεσίες που επίσης παρείχε και θα παρέχει στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας κατα την διάρκεια της θεραπείας του.''

Πρόσκληση τακτικής γενικής συνέλευσης ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ Α.Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΑΕ

ΣΤΙΣ 31/12/2013

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1.Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της 2ης Εταιρικής Χρήσης από την 01/07/2012 μέχρι την 30/06/2013, μαζί με την Έκθεση Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και το πιστοποιητικό ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή.

2.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή, καθώς και των λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση που έληξε στις 30 Ιουνίου 2013.

3.Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση από την 1η Ιουλίου 2013 μέχρι την 30 Ιουνίου 2014 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4.Διάφορα θέματα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Τύρναβος αυθημερόν 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ  ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΡΕΖΑΣ