Βαθμολογία

Η επίθεση Ρόκκου σε Λιάγκα

O Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο περιοδικό You και για μια ακόμα φορά απέδειξε πως δεν μασάει τα λόγια του και δεν κάνει δημόσιες σχέσεις. Μέσα σε όλα καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος πρόσφατα μίλησε με όχι και πολύ κολακευτικά λόγια για εκείνον στο «Πρωινό». Σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα ότι με τη Νατάσα είστε σκοτωμένοι.

Καταρχήν πως είναι έτσι; Ο άνθρωπος έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα και εγώ τον δικό μου. Ο Γιώργος-έτσι τον λένε (;)-βγήκε και είπε ότι εγώ το παίζω πρώτο όνομα, ότι έχω χαθεί, ότι ο Ρέμος με ανέβασε κατηγορία. Για ποιον μιλάει; Για κανένα παιδάκι που έχει έναν δίσκο; Εγώ είχα ήδη δέκα χρόνια καριέρα πριν καν ο Μαλέλης τον βάλει να λέει δελτίο! Για ποιον μιλάει; Είχα πάει τρεις φορές πέρυσι στην εκπομπή του, με παρακαλούσε γιατί ανέβαζα τα νούμερα και έβαζαν τον Νέζο που είναι φίλος μου, να με παίρνει τηλέφωνο. Ούτε αυτό δεν σεβάστηκε; Αν ερχόταν στο μαγαζί και με έβλεπε και δεν του άρεσα θα το σεβόμουνα. Ένας άνθρωπος όμως που δεν έχει έρθει να με ακούσει, που μου έχει πάρει τρεις συνεντεύξεις, που του έχω μιλήσει για  τόσα πράγματα στην καριέρα μου, για τότε που είχα πλατινένιους δίσκους και συνειδητά τα παράτησα όλα και εξαφανίστηκα… Δεν το σεβάστηκε αυτό; Έχει τα @ρχ…@ αυτός να κάνει το ίδιο;

Αν τον έβλεπες τι θα του έλεγες;

Δεν τον βλέπω μπροστά μου, είναι αόρατος, άυλος… Είναι αχάριστος, μεγάλη αχαριστία αυτό που έκανε, δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και να μην είμαι εγώ μπροστά. Αν δεν τον είχα βοηθήσει και δεν είχα πάει στις εκπομπές του τότε θα μπορούσε να πει κάτι γιατί θα είχε κάποιο παράπονο από μένα. Δεν είναι δικά του λόγια αυτά, είναι αλλουνού! Και αυτό είναι που με νευριάζει! Εντάξει, εγώ δεν θα επέτρεπα σε κάποιον να με βάλει να πω ψέματα και να το ξέρω. Με τη Νατάσα έχεουμε άριστη σχέση. Βρες μου έναν με τον οποίο συνεργάστηκα και είχα πρόβλημα για την αφίσα. Για μένα η μαρκίζα δεν λέει τίποτα, όλοι αποδεικνύουν στην πίστα τι είναι. Αυτές οι ίντριγκες και οι κιτρινισμοί τρέφουν κάποιους, με αυτά ζουν… Αυτό που έκανε ο Λιάγκας ήταν απόλυτα «κίτρινο» και αυτό που έκανε η Φαίη- δεν ξέρω αν το έκανε προσποιητά-απόλυτα αρσενικό, «παντελονάτο»με @ρχ…@. Και την εκτίμησα βαθιά  όταν είπε στον άντρα της και στη Σάσα Σταμάτη «τα προσωπικά σας δεν θα τα βγάλετε στην εκπομπή». Τους «έδωσε» κανονικά γιατί ήξερε ποια είναι η αλήθεια.

Στο εν λόγω θέμα  απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Στην αρχή τον ευχαρίστησε που τον θεωρεί «αόρατο» λόγω κιλών και τόνισε πως ποτέ δεν είπε κάτι κακό για την σχέση της Νατάσας με τον Στέλιο. Μάλιστα τόνισε πως δεν θα τον κρίνει και επιβεβαίωσε πως ο Νέζος τον έπαιρνε τηλέφωνο για να έρθει στην εκπομπή.

Πηγή: govastileto.gr