Βαθμολογία

Η IKEA ανακαλεί φωτιστικά τοίχου

Στην ανάκληση για επισκευή των φωτιστικών τοίχου SMILA προχώρησε η ΙΚΕΑ Ελλάδος, λόγω κινδύνου τραυματισμού. Ειδικότερα, η IKEA «παρακαλεί όσους πελάτες που έχουν φωτιστικό τοίχου IKEA SMILA να ελέγξουν άμεσα ότι είναι τοποθετημένα σε σημείο μακριά από τα παιδιά και ότι δεν μπορούν να τα φτάσουν όταν είναι στην κούνια, το παιδικό κρεβατάκι ή το πάρκο τους. Επιπλέον, επιβεβαιώστε ότι το καλώδιο του φωτιστικού είναι στερεωμένο με ασφάλεια στον τοίχο. Νήπια και νεαρά παιδιά μπορεί να έχουν πρόσβαση σε χαλαρά καλώδια με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση τραυματισμού τους».

Παρακαλούνται οι πελάτες να επικοινωνήσουν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών καλώντας από σταθερό στο 801 1122 722 (ή από κινητό στο 210 3543403) ώστε να λάβουν δωρεάν κιτ επισκευής που περιέχει ετικέτα σήμανσης, οδηγίες ασφάλειας και αυτοκόλλητους συνδετήρες για να στερεώσουν το καλώδιο στο τοίχο.

Η ΙΚΕΑ Ελλάδος υπενθυμίζει ότι οποιοδήποτε προϊόν ή συσκευή με καλώδιο ή κορδόνι, όπως η ενδοεπικοινωνία, τα στόρια ή τα πάνελ παραθύρων μπορεί να παρουσιάσουν κίνδυνο για τα μικρά παιδιά. Όλα τα ελεύθερα κορδόνια και τα καλώδια πρέπει να παραμένουν μακριά από τα μικρά παιδιά.

Πηγή: newpost.gr